Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Onderscheidend in infrareiniging
Wolfswinkel Reiniging beschikt over een uitzonderlijk groot machinepark met veegwagens, wegdekreinigers en speciale wegdekdrogers en zoab-reinigers.

Onderscheidend in infrareiniging

Vrijwel alle grote infra-aannemers van Nederland weten de weg naar Wolfswinkel Reiniging inmiddels wel te vinden. Dankzij het veelzijdige en omvangrijke machinepark is de specialist in infrareiniging in staat om grote infrastructurele projecten volledig in eigen beheer uit te voeren. “Met een kleine dertig veegmachines reinigen we alle oppervlakken, van parkeergarage tot luchthaven”, zegt directeur Wim van Wolfswinkel.

Wolfswinkel Reiniging is van oudsher een landbouw loonbedrijf, maar heeft zich eind jaren zeventig met de opkomst van het koud frezen ‘gestort’ op de wegenbouw. “We zijn sindsdien meegegroeid met de aannemerij”, zegt Wim die als tweede generatie het familiebedrijf runt. Wolfswinkel Reiniging beschikt over een uitzonderlijk groot machinepark met veegwagens, wegdekreinigers en speciale wegdekdrogers en zoab-reinigers. “Onze grote kracht zit hem in het feit dat we meedenken met opdrachtgevers en waar nodig aanpassingen doen aan onze machines om tot het gewenste resultaat te komen. Zo hebben we recent onze kleinste veegmachine aangepast, zodat we deze eenvoudig in een tunnel of bouwput kunnen laten zakken.”

Sinds 2020 is Wolfswinkel Reiniging gevestigd in het nieuwe pand in Maarsbergen, centraal gelegen in het land.

Vooruitstrevend

Sinds 2020 is Wolfswinkel Reiniging gevestigd in het nieuwe pand in Maarsbergen, centraal gelegen in het land. “Het is duurzaam gebouwd, gasloos en al het regenwater wordt opgevangen, zowel van het dak als ons terrein. Dat wordt weer gebruikt in onze machines”, legt Wim uit. “Het afvalwater en veegafval dat we in onze machines meenemen van projecten, verwerken we op ons eigen terrein voor hergebruik. Bij grote projecten nemen we onze mobiele recyclinginstallatie mee, zodat we op locatie het water kunnen zuiveren en direct weer inzetten. Kwalitatief en hoogwaardig reinigen, daar gaan we dus behoorlijk ver in. Zo kunnen we zoab tot 3,80 meter breed in één werkgang reinigen. Onze zoab-reinigers zijn bovendien multi-inzetbaar. De wegdekdroger is uitgerust met een gasturbinemotor om enerzijds brugdekken versneld te drogen om sami-lagen te kunnen aanbrengen, maar de machine is ook uitermate geschikt voor het levensduurverlengend onderhoud aan zoab. Met de gasturbinemotor wordt het verjongingsmiddel door warme lucht dieper in het bitumen geblazen.”

Wolfswinkel Reiniging is dan ook niet voor niets de grootste speler in infrareiniging van ons land met meer dan veertig jaar ervaring. “We verzorgen alles in eigen beheer van A tot Z, zodat een opdrachtgever op reinigingsgebied volledig wordt ontzorgd.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.