Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Terug naar overzicht

Wolfswinkel Reiniging

kent de weg

Sinds 1957 werken we samen met uiteenlopende opdrachtgevers en is ons machinepark aanzienlijk gegroeid. Ervaar zelf de inzet en flexibiliteit van Wolfswinkel Reiniging, een vooruitstrevend familiebedrijf.

Kriskras door heel Nederland
In de totale bedrijfsvoering is kwaliteit enerzijds vanzelfsprekend. Juist door de omvang van het bedrijf en de betrokkenheid van de medewerkers kunnen we gezamenlijk streven naar een tevreden klant. Anderzijds willen we dit kwaliteitsniveau aantoonbaar maken.

Met passie voor nette wegen. Onze infrastructuur. We kiezen – dag in, dag uit – voor de veilige weg. Samen werken aan levensduur verlengend onderhoud.

Dit vinden wij belangrijk
Voor jou, voor het bedrijf, voor onze klanten, voor onze partners, voor de markt en voor de maatschappij.

  1. Veiligheid
  2. Betrouwbaarheid
  3. Duurzaam
  4. Vernieuwend
  5. Servicegericht

Samen de toekomst tegemoet
Groot genoeg om een bijdrage te leveren aan grote wegenbouwprojecten. Klein genoeg om in iedere situatie snel een oplossing te kunnen bieden. Een planning – bijvoorbeeld – is voor ons een hulpmiddel, geen keurslijf. Dáárom zijn we flexibel. Omdat we weten dat jij als opdrachtgever soms onverwacht een veegmachine, wegdekreiniger of een wegdekdroger nodig hebt.

Werken bij Wolfswinkel Reiniging
Iedere medewerker van Wolfwinkel moet veilig kunnen werken en zich veilig voelen. Zodat de werkzaamheden geen negatieve invloed hebben op hun gezondheid.

Wil je werken bij Wolfswinkel Reiniging? Word wegwijs in een wereld die continu in beweging is. Bekijk onze vacatures, waaronder de vacature voor veegmachinist.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services INFRA oplossingen Adres Haarbos 19
3953 HA Maarsbergen
Nederland
Telefoonnummer +31 85 90 22 040 E-mailadres [email protected] Website wolfswinkelreiniging.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.