Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Zekerheid op het gebied van veiligheid bij bouw aan de toekomst
De UFO (Unit For Observation) van Kooi is een mobiel camerabewakingssysteem en kan worden toegepast bij GWW- en infrastructurele projecten, zon- en windparken en bouwlocaties.

Zekerheid op het gebied van veiligheid bij bouw aan de toekomst

Bouwen aan de toekomst mag nooit ten koste gaan van veiligheid en een goede nachtrust. Dat is de visie van Kooi, een bedrijf dat de totaaloplossing biedt op het gebied van tijdelijke mobiele camera-bewaking voor onder andere de GWW- en Infrasector.  Aan de hand van diverse innovatieve technologische oplossingen en de diensten van Kooi wordt de bouwsite beveiligd en de klant ontzorgd.

“Wij zijn van mening dat iedereen met een gerust hart de bouwsite moet kunnen verlaten om van z’n vrije tijd of een goede nachtrust te kunnen genieten”, zeggen Yteke van Dijk en Kirsten Boersma van Kooi. “Daarom observeren en signaleren we op dit soort locaties met tijdelijke, mobiele en innovatieve camerabewaking én combineren we dat met ondersteuning van onze eigen meldkamer, het Kooi Alarm Center, en waar nodig alarmopvolging. Dat doen we 24/7!”

Het PAC-gecertificeerde Kooi Alarm Center, waar 24/7 mensen meekijken en actie ondernemen waar nodig.

Totaalplaatje 

Kooi onderscheidt zich door een unieke combinatie van jarenlange ervaring, expertise, de juiste certificering én innovatie. Van Dijk: “Aan de hand van een klantgesprek brengen we de wensen en eisen in kaart en na een locatiebezoek adviseren we de beste en meest (kosten)efficiënte beveiligingsoplossing. Elke sector vraagt om specifieke producten, elke locatie is uniek, maar wij bieden altijd een passende oplossing. Zo geven we zekerheid op het gebied van veiligheid.” Zo heeft Kooi de UFO (Unit For Observation). Dit mobiele camerabewakingssysteem, veelal toegepast bij GWW- en infrastructurele projecten, zon- en windparken, kan tijdelijk op een bouwsite geplaatst worden. Hiermee is toezicht en inbraakpreventie eenvoudiger en betrouwbaarder dan ooit. De RED (Rising Early Detection) is een zeer betrouwbaar broeidetectiesysteem dat broei- en brandgevaar meldt, veelal toegepast bij afvalverwerkingsbedrijven. Boersma: “We adviseren op basis van onze uitgebreide expertise, hebben geavanceerde producten en leveren powerboxen, zonnepanelen of een complete standalone variant voor bouwlocaties zonder stroom. Daarnaast natuurlijk het PAC-gecertificeerde Kooi Alarm Center, waar 24/7 mensen meekijken en actie ondernemen waar nodig.”

Techniek boven manbewaking

“We kiezen altijd voor een optimale samenwerking tussen mens en techniek, zónder onnodige inzet van mankracht”, zegt Van Dijk. “Daarmee creëren we een zo veilig mogelijke situatie voor iedereen en voorkomen we diefstal of vandalisme op locatie.” Kooi is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en constant vernieuwend bezig om de innovatieve camerasystemen nóg efficiënter te maken. Als internationaal kennis- en sparringpartner bieden zij de zekerheid van de beste oplossing voor ieder beveiligingsvraagstuk. Boersma besluit: “Zo dragen we elke dag -binnen Nederland en Europa- bij aan de bouw van de toekomst.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.