Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Verkeersmaatregelen vragen om maatwerk
BUKO Infrasupport zorgt al bijna 30 jaar voor de juiste verkeersmaatregelen. Voor ieder project, op elke locatie. Van advies en vergunningaanvraag tot en met uitvoering en monitoring.

Verkeersmaatregelen vragen om maatwerk

Het bedrijf is gespecialiseerd in het optimaliseren van doorstroming en veiligheid bij tijdelijke verkeerssituaties. Daarbij staat veiligheid voorop, de klant centraal en dankzij heldere afspraken en de juiste maatregelen, kunnen werkzaamheden op projecten vlot verlopen en ondervindt het verkeer er zo min mogelijk hinder van.

Hogere verkeersveiligheid

“Een veilige omgeving voor zowel weggebruiker als wegwerker begint bij de kwaliteit van de verkeersmaatregelen en van onze dienstverlening”, zegt Dolf Schuijt, projectleider verkeersmaatregelen regio Amsterdam bij BUKO Infrasupport. “Wij werken professioneel, doelgericht en deskundig wanneer we verkeersmaatregelen toepassen. We passen een kwaliteitsmanagementsysteem toe, wat heeft geresulteerd in diverse certificeringen op het gebeid van kwaliteit, veiligheid, milieu en vakmanschap.” Niet verwonderlijk dat BUKO met ingang van oktober 2020 contractpartner van de gemeente Amsterdam is geworden.

Nieuwe vestiging in Amsterdam

“Met de juiste vakkennis zorgen wij al bijna 30 jaar voor de juiste verkeersmaatregelen waarbij we onze opdrachtgevers ontzorgen met een goed doordacht plan vol slimme oplossingen voor veiligheid en doorstroming van het verkeer. Ook op het gebied van planning en budget, het verkrijgen van de benodigde vergunningen, de uitvoering en monitoring ben je bij ons aan het juiste adres. Zowel bij geplande projecten als bij calamiteiten.” Dankzij dit complete dienstenpakket en de juiste bedrijfscertificeringen ondergaat het bedrijf een flinke groei. Dolf: “Steeds meer infra-aannemers en overheidsinstanties weten ons te vinden. Sinds 2016 hebben we landelijke dekking en binnenkort openen we onze 9e regiovestiging, in Amsterdam.” Al zo’n 3,5 jaar voert BUKO werkzaamheden uit voor de gemeente Amsterdam. “Het afgelopen jaar zijn enkele in het oog springende projecten de herinrichting Meer en Vaart, de herinrichting Sarphatistraat en zijn we ook betrokken bij projecten als De Entree en Sluisbuurt op Zeeburgereiland. “Op dit moment zijn we onder andere bezig rondom de aanleg van het Nationaal Holocaust Namenmonument in het Weesperplantsoen en ondersteunen we bij het maandelijkse onderhoud van diverse tunnels, zoals de IJ-tunnel, de Arenatunnel, de Spaarndammertunnel en de Piet Heintunnel.” Ook is BUKO Infrasupport afgelopen jaar meerdere keren uitgerukt wanneer het bij kademuren nodig was om alles snel en veilig af te zetten. 

Flexibel schakelen en optimaal samenwerken

“Snel en flexibel schakelen, inspelen op verkeer of gevaarlijke situaties die snel opgelost moeten worden… dat vraagt om daadkracht en daar zijn wij sterk in. Samenwerken speelt daarbij ook een belangrijke rol. Tijdens werkzaamheden op of langs de weg zetten diverse disciplines hun kennis en ervaring in om zo min mogelijk overlast voor de omgeving en een zo veilig mogelijke werkomgeving voor wegwerkers te creëren. Zeker in een stad als Amsterdam, moet je de maatregelen ontwerpen op basis van diverse weggebruikers”, weet Dolf en hij besluit: “Door verder te denken dan wat de theorie uitwijst en de verwachtingen te managen, faciliteer je op voorhand het gedrag van weggebruikers in de praktijk. Dáár zit onze meerwaarde.”     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.