Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Trendsetters in toplagen
Thermoflex op fietsbrug de Hovenring in Eindhoven.

Trendsetters in toplagen

Possehl is internationaal expert in toplagen voor landingsbanen, verkeerswegen, industriële vloeren, recreatie en industrie. Patrick Roijers, commercieel manager bij Possehl: “We hebben door heel Nederland prachtige toplagen gemaakt die al meer dan 20 jaar meegaan!”

Eén van de toplagen van Possehl is de Thermoflex. “Het is een tweecomponentencoating die op veel verschillende ondergronden aangebracht kan worden. Van gekleurde fietssuggestiestroken op asfaltwegen en fietsoversteken tot hele creatieve creaties in de openbare ruimtes.”

Inspirerende projecten

In Nederland maakt Possehl vooral de bekende rode fietssuggestiestroken, maar met Thermoflex zijn ze steeds meer aan het kijken naar de invulling van de openbare ruimte. En dit komt terug in een aantal mooie projecten. “We hebben bijvoorbeeld een groot zwart-wit kunstwerk van kunstenaar Jan Boon gemaakt op het Herderplein in Utrecht.” 

Het Hondiusplein.

“Een ander mooi voorbeeld is de herinrichting van de Krajicek Playground op het Haagse Hondiusplein. We hebben het plein gekleurd met een prachtige geel-blauwe Thermoflex toplaag met circulair glasaggregaat. Zo zie je maar: er is veel mogelijk.”

Experience center

Sinds dit jaar heeft Possehl een heus Experience Center in Oosterhout, Noord-Brabant. “Onze klanten kunnen hier kennismaken met al onze afstrooimaterialen en coatings. Zo kun je ter plekke mengen, kleuren toevoegen en onze materialen testen en voelen. Aan het einde van de dag heeft een klant allerlei monsterplaatjes en kan zo een gedegen keuze maken. En dat is fijn: want het geeft meteen een beeld of het passend is bij je project. In 2023 gaan we ons Experience Center feestelijk openen.”     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.