Platform over civiele techniek & infrastructuur
Terneuzen Nieuwe Sluis | Meer dan 100 jaar traditie in complex prefab maatwerk

Terneuzen Nieuwe Sluis | Meer dan 100 jaar traditie in complex prefab maatwerk

De kademuren van de Nieuwe Sluis Terneuzen worden geprefabriceerd van zelf-verdichtend beton. De leverancier komt uit de buurt: Fassaert Beton BV uit Westdorpe. Het bedrijf is sterk in het produceren en leveren van hoogwaardig maatwerk van beton.

Met een traditie van meer dan 100 jaar in complex prefab maatwerk, mag Fassaert Beton BV zich absoluut specialist noemen. We spreken met Antoine Thoen, commercieel directeur. Welke toepassing heeft jullie beton bij de Nieuwe Sluis Terneuzen? Thoen: “Het betonproduct dat wij aanleveren moet dienen als een duurzame afwerking van een aanmeerkade voor schepen, vergelijkbare producten hebben wij eerder voor dezelfde toepassing aan diverse projecten in Nederland aangeleverd. We leveren in opdracht van aannemerscombinatie Sassevaart.”

Meedenken in het hele proces
Fassaert wordt vaak gevraagd om mee te denken in het aanleveren van complexe Prefab maatwerkconstructies voor de GWW of (Petrochemische) Industrie. “Sassevaart heeft ons in een vroeg stadia benaderd om mee te denken. We staan bekend om onze oplossingen, of het nu gaat om speciaal ontworpen putten, poeren, sleepers, kelders of andere prefab betonproducten. Opdrachtgevers werken graag met ons samen omdat we niet alleen in oplossingen denken, maar ook binnen de afgesproken termijn een hoogwaardig product leveren. Dit doen we zowel aan partners in de (petrochemische) industrie als aan opdrachtgevers in GWW en de utiliteitsbouw.”

Oplossingsgericht en innovatief
Fassaert beton BV behoort tot Groep De Hoop, samen met onder andere zusterondernemingen Bleijko betonindustrie BV en Haringman Betonwaren BV. Thoen licht toe: “We zijn vooral een oplossingsgerichte en innovatieve aanbieder van duurzame betonnen bestratingsmaterialen, rioleringsproducten, dijk- en oeverbekleding. Hierbij staat de continuïteit binnen Groep De Hoop voorop.” Met een breed assortiment kwalitatief hoogwaardige producten wordt maatwerk geleverd. “We maken in onze eigen productiehal elementen tot een gewicht van 40 ton. Van ontwerp tot fabricage en vervoer wordt alles in eigen beheer geregeld. Zo waarborgen we de kwaliteit en levertijd. Onze leverbetrouwbaarheid is daardoor hoog”, aldus Thoen. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.