Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Specialist in baanbrekende onderwateroplossingen gaat voor groen
DISA International levert een wezenlijke bijdrage aan grote infrastructurele projecten in ons land, zoals hier op de A24 Blankenburgverbinding.

Specialist in baanbrekende onderwateroplossingen gaat voor groen

DISA International gaat als specialist in baanbrekende onderwateroplossingen geen uitdaging uit de weg. Zo levert het wereldwijd opererende bedrijf een wezenlijke bijdrage aan grote infrastructurele projecten in ons land, maar heeft ook een rol in grote offshore hernieuwbare energiebronnen wereldwijd. 

Sinds 2003 vertrouwt een internationale klantenkring op de inventieve en uitgebreide oplossingen voor de zee- en onderwaterwereld van DISA International. “Diversificatie en internationale expansie hebben ertoe geleid dat het bedrijf zich verder heeft kunnen ontwikkelen en verdiepen. “We zijn nu wereldwijd actief met verschillende divisies, te weten offshore olie en gas, civiele bouw en offshore hernieuwbare energiebronnen (mogelijk gemaakt door C-Ventus)”, zegt Managing Director Didier De Graaff. “Voor al deze sectoren hebben we een mooie gevulde orderportefeuille dankzij het vertrouwen van onze internationale klantenkring.”

Sinds 2008 heeft DISA International ook een sterke focus op het gebied van hernieuwbare energie op zee.

Technology

De divisies van DISA International maken stuk voor stuk gebruik van de kennis, knowhow en ontwikkelingskracht van het eigen Technology-center. “Vanuit deze divisie ontwikkelen en leveren we specialistische apparatuur, zoals een grote verscheidenheid aan duikapparatuur en ROV’s voor alle soorten onderzeese operaties zodat onze mensen wereldwijd het verschil kunnen maken”, benadrukt De Graaff. Het wordt allemaal gefaciliteerd vanuit de divisie Technology met warehouses in België, Nederland, Singapore en de Verenigde Staten.

DISA International gaat als specialist in baanbrekende onderwateroplossingen geen uitdaging uit de weg.

C-Ventus

Sinds 2008 heeft DISA International ook een sterke focus op het gebied van hernieuwbare energie op zee. DISA besloot een merknaam en bedrijf op te richten voor de offshore windparkdiensten genaamd C-Ventus Offshore Windfarm Services. “Hiermee leveren we specialistische kennis op het gebied van installatie, operaties en onderhoud (O&M)”, verduidelijkt De Graaff. “Vandaag is C-Ventus een dynamisch en continu evoluerend bedrijf gespecialiseerd in offshore wind. Tot op heden hebben we met belangrijke spelers in deze sector nauw samengewerkt aan meer dan twintig offshore windparken in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Nederland en België, waarbij we met succes veilige, kosteneffectieve en hoogwaardige diensten hebben geleverd. Denk daarbij aan onderhoud en assistentie bij de installatie, al dan niet via duikwerk en rope access technieken, maar ook aan projectmanagement en engineering.”

DISA International gaat als specialist in baanbrekende onderwateroplossingen geen uitdaging uit de weg.

Inmiddels heeft DISA International een mooie club van bijna honderd medewerkers “Daarnaast maken we gebruik van een flexibele schil van minstens nog eens honderd enthousiaste techneuten. Overigens zijn we altijd op zoek naar gedreven en gemotiveerde krachten om onze klanten optimaal te bedienen. Bekijk zeker eens de vacatures op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op. Wie weet werk jij straks ook aan één van de vele prachtige projecten.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.