Platform over civiele techniek & infrastructuur
Thema's

Onbemande luchtvaart toegankelijk maken

simulator

21 februari 2020 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Interesse in een professionele drone? Zoek niet verder. Skytools helpt bedrijven bij het selecteren en implementeren van drones in de bedrijfsvoering. Voornaamste doel: onbemande luchtvaart toegankelijk maken voor de professionele markt, zodat zij makkelijk en efficiënt haar doel bereikt. Een gesprek met sales executive Elise van Essen.

Het professioneel vliegen met drones is in Nederland gebonden aan wet- en regelgeving. Daarnaast heb je als ‘vlieger’ een brevet nodig om professioneel te vliegen. “Als partner in ‘the sky’ nemen wij bedrijven mee aan de hand, zodat ze de onbegrensde mogelijkheden van vliegen met een drone kunnen implementeren in hun bedrijfsvoering. Wij hebben alle kennis in huis van drones, randapparatuur, opleidingen tot dronepiloot, het gehele certificeringstraject om professioneel te mogen vliegen met een drone tot de regelgeving betreffende de onbemande luchtvaart. Vanuit de vraagstelling van de klant bekijken wij welke oplossing het beste past bij hun beoogde doel. We hanteren daarbij constructies voor de aanschaf, huur of lease van een drone en ondersteunen onze klanten door middel van een onderhoudssysteem en 24/7 support.”

Voor elk type project hebben we een geschikte toepassing in huis.

 

Skytools is de dronepartner voor grote bedrijven en overheden. “Mocht een bedrijf onverhoopt verlegen zitten om extra capaciteit, kunnen wij snel voor hen opschalen door middel van extra materialen en piloten”, zegt Van Essen. “Behalve een consultancy afdeling hebben we namelijk ook RPA-L gecertificeerde dronepiloten in dienst die regelmatig worden ingezet. Klanten kunnen via ons over de modernste dronetechniek beschikken. Voor elk type project hebben we een geschikte toepassing in huis.”     

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Frank Wekking

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Grond/Weg/Waterbouw? Neem contact met mij op.

0%

    Stuur ons een bericht