Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Nu ook GPS Positioneringssysteem in uitgebreide assortiment van totaalleverancier in benodigdheden voor de GWW

Nu ook GPS Positioneringssysteem in uitgebreide assortiment van totaalleverancier in benodigdheden voor de GWW

Naast bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) heeft HKV uit Ochten een zeer ruime sortering wegbebakening, reclame & signproducten en gereedschappen. In de laatste categorie is onlangs de Nestle GNPS-42 toegevoegd: een licht, compleet en betaalbaar satellietpositioneringssysteem waarmee je heel eenvoudig zelf basismetingen kunt uitvoeren.

One stop shop

HKV Ochten is sinds de start in 1975 uitgegroeid tot een gerenommeerde one stop shop voor de GWW-branche. Kwaliteit en persoonlijke aandacht staan hoog in het vaandel. “Als je op alle vlakken kwaliteit levert, bouw je een langdurige relatie op met tevreden klanten”, weet Bert Oomen, accountmanager bij HKV. “Wij leveren uitsluitend A-merken op het gebied van bedrijfskleding en we hebben onder ons eigen label ‘Quest’ een RWS-kledinglijn in de markt gezet. Deze lijn biedt het hoogst haalbare in comfort, wind- en waterdichtheid en voldoet aan alle eisen die RWS eraan stelt. De kleding wordt volledig in eigen beheer geconfectioneerd”, vertelt Oomen. 

HKV Ochten levert uitsluitend A-merken op het gebied van bedrijfskleding en PBM. 

Veiligheid voorop

“Naast kwaliteit en persoonlijke aandacht vinden we veiligheid binnen de GWW enorm belangrijk. Als volwaardige infrapartner op het gebied van veiligheid hebben we dan ook een ruim assortiment PBM artikelen zoals helmen, schoenen, laarzen, handschoenen en brillen.” In het kader van veiligheid levert HKV ook wegbebakening. “HKV is van oorsprong specialist in verkeersborden, levert de nieuwe duurzame OFN rijstvliesborden en is verder doorgegroeid in wegbebakening. Vanuit het beletteren van borden zijn we ook andere producten zoals auto’s en vrachtwagens gaan beletteren. Mede daardoor is onze reclame & signafdeling flink gegroeid en een waardige speler in de markt met het voor HKV kenmerkende hoge kwaliteitsniveau.”

GPS-satelliet-positioneringssysteem

In de categorie gereedschappen heeft HKV onlangs de Nestle GNPS-42 aan het assortiment toegevoegd. “Voortbordurend op onze A-merken en ter verbreding van ons meetgereedschappen aanbod, zijn we met Nestle in zee gegaan: een grote speler binnen de Duitse markt die bekend staat om de Deutsche Gründlichkeit. “Zowel bij Nestle als bij HKV doen we geen concessies aan kwaliteit, terwijl prijs en gebruiksgemak belangrijke factoren zijn.” Oomen is onder de indruk van het gemak dat deze GPS stok de klant kan brengen. “En van de veelzijdigheid”, vervolgt hij. “Niet alleen landmeters en ingenieursbureaus die bezig zijn met kadastrale metingen of uitzettingen, maar ook een hovenier die de centrale punten voor de stroom of de watersprinklerinstallatie wil uitzetten of een wegbeheerder die de hectometerbebording moet inmeten, kan met dit instapmodel prima uit de voeten. Binnen 90 seconden kun je aan de slag!” Dat is inclusief het opbouwen en verbinding maken, volgens Oomen. 

HKV heeft onlangs de Nestle GNPS-42 aan het meetgereedschappen assortiment toegevoegd.

Licht, snel, nauwkeurig en simpel

De Nestle GNPS-42 is licht in gewicht (1,8 kg), de stok bestaat uit slechts 3 delen en alles wordt geleverd in een praktische draagtas. In twee kliks staat de stok in elkaar en dankzij de antenne -die in de stok verwerkt zit en bekabeld is aan de ontvanger- is er snel een verbinding gelegd. Door gelijktijdig gebruik van vier satellietsystemen (GPS, GLONASS, GALILEO en BEIDOU) ontstaat een mobiele satellietpositionering in realtime (RTK) en werkt het systeem uiterst nauwkeurig (RTK fixed H: 10mm + 1 ppm, V: 18mm + 1 ppm). Ander voordeel is de eenvoudige bediening: mensen zonder speciale meetkundige kennis kunnen toch eenvoudig nauwkeurige landmetingen verrichten.” Het systeem wordt geleverd met een Android tablet met Nestle OnToGo-app, waarmee je heel eenvoudig en overal lengtes, afstanden, hoogteverschillen en volumes kunt berekenen of coördinaten kunt uitzetten. De verkregen informatie kan vervolgens in diverse formats worden geëxporteerd. “Zo ben je niet meer afhankelijk van een landmeter en kun je alles in eigen beheer veel flexibeler aanbieden aan je klanten.” Inmiddels is de Nestle GNPS-42 door HKV geleverd aan een hele grote sloper in Nederland die het systeem inzet om koppen te snellen van funderingspalen. Niet alleen de coördinaten van de funderingspaal worden exact weergegeven, maar ook hoeveel ervan af moet is in één oogopslag duidelijk.

Onder het eigen label ‘Quest’ heeft HKV een RWS-kledinglijn in de markt gezet, die het hoogst haalbare in comfort, wind- en waterdichtheid behaalt en voldoet aan alle eisen die RWS eraan stelt.

Perfecte service, optimaal ontzorgen

“Onze werkwijze is niet gericht op winst op de korte termijn, maar op het bouwen van langdurige relaties”, zegt Oomen. “Niet alleen de relaties met onze klanten, maar ook met onze leveranciers. Dankzij een kritische selectie van de leveranciers waar we mee werken, ontzorgen we indirect onze klanten al. Zo kunnen we een maximale kwaliteit waarborgen, met behoud van een marktconforme prijs.” Dat gaat bij HKV verder dan het product zelf: uit de enorm hoge klanttevredenheid blijkt dat ook de service aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.