Platform over civiele techniek & infrastructuur
Overig

Microsoft Inner Circle: 4PS behoort tot de wereldwijde top 1%

Softwarepartner 4PS behoort wederom tot de Inner Circle van Microsoft. Dit maakte Microsoft bekend tijdens het jaarlijkse partner evenement, Inspire.

unknown

20 augustus 2020 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Softwarepartner 4PS behoort wederom tot de Inner Circle van Microsoft. Dit maakte Microsoft bekend tijdens het jaarlijkse partner evenement in de Verenigde Staten, Inspire.

Microsoft Inner Circle

De Inner Circle van Microsoft is een zeer selecte en internationale club van IT-bedrijven. Hiermee behoort 4PS tot de wereldwijde top 1% van Microsoft Business Application-partners. Leden van de Inner Circle worden gekozen op basis van hun bedrijfsprestaties, het ontwikkelen van innovatieve oplossingen en hun focus op digitale transformatie. 4PS wordt hiermee erkend voor de prestaties van het afgelopen jaar, de toewijding aan klanten en het ontwikkelen van innovatieve oplossingen vanuit de Microsoft Cloud.

Partnerschap met Microsoft

Als Gold Partner van Microsoft heeft 4PS bedrijfssoftware ontwikkeld specifiek voor de branches: de bouwGWW en installatie. Voor 4PS is het partnerschap met Microsoft erg belangrijk. Het ERP-systeem 4PS Construct is namelijk gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Miljoenen mensen over de hele wereld gebruiken dit platform, waardoor 4PS voortbouwt op een beproefde en herkenbare omgeving. Dankzij de integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, biedt 4PS de beste software ondersteuning in de cloud.

Inner Circle partner: wat zijn de voordelen?

Het Inner Circle Partnership met Microsoft brengt verschillende voordelen met zich mee; zowel voor 4PS als voor onze klanten. Als Inner Circle partner krijgen we als eerste de nieuwste technologische previews vanuit Microsoft. Dit biedt veel mogelijkheden voor 4PS. Daarnaast werken we nauw samen met het Microsoft Development team in Kopenhagen waardoor we ons continue bezig kunnen houden met de meest recente technologische ontwikkelingen. Wat onze klanten in staat stelt om voorop te lopen.

Als strategisch ISV Microsoft partner heeft 4PS als één van de eersten een cloud-based embed app ontwikkeld. Hierdoor is onze end-to-end oplossing 4PS Construct geschikt voor de cloud. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze ERP-oplossing 4PS Construct en werken in de cloud?

Lees meer

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • Z&R

  Z&R

  Platform over zon- en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen

  Naar website
 • Profiel

  Profiel

  Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid

  Naar website
 • I&L

  Instore & Livecomm

  Platform over beurzen, retail & online business

  Naar website
 • I&B

  Installatie & Bouw

  Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit

  Naar website
 • B&S

  Beton & Staalbouw

  Platform over beton en staal in de bouw

  Naar website
 • Gevelbouw

  Gevelbouw

  Platform over gevels, glas & daken

  Naar website
 • badz

  Bouwen aan de Zorg

  Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland

  Naar website
 • mediagroeplogo

  Binnenwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
0%