Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Master Builders Solutions® biedt digitale planningtool aan voor de bouwsector

Master Builders Solutions® biedt digitale planningtool aan voor de bouwsector

  • Eenvoudig definiëren van projectscenario’s, toepassingen en voorwaarden

  • Gepersonaliseerde rapporten met oplossingen, BIM-objecten en productdocumentatie

  • Altijd en overal beschikbaar

 

Met de Online Planning Tool heeft Master Builders Solutions® van BASF een innovatieve specificatietool ontwikkeld waarmee professionals uit de bouwsector niet alleen snel en eenvoudig de juiste oplossingen voor hun projecten kunnen vinden, maar die ook flexibel kan worden aangepast aan veranderende projectvereisten en bij iedere stap in het proces van de projectplanning de nodige cruciale informatie levert. De Online Planning Tool is niet alleen beschikbaar in het Engels, maar ook in de landstalen van meer dan tien Europese landen.

Goed onthaald door de sector

“De tool werd al met succes ingezet bij enkele reële toepassingen in de praktijk,” meldt projectmanager Elisabeth Casas Bolivar, die instaat voor de conceptuele ontwikkeling van de Online Planning Tool bij BASF. “Zo wordt de tool in Spanje al enige tijd heel actief gebruikt door een aantal ingenieursbureaus, en in Italië, Polen en Duitsland wordt de Online Planning Tool momenteel ingezet ter ondersteuning van de ontwerpfase bij infrastructuurprojecten in de sector van het waterbeheer.”

Gedetailleerde informatie, die continu wordt aangepast

De informatie wordt aangevuld met technische informatiebladen, specificatiedocumenten, prestatieverklaringen, certificaten, BIM-objecten, evenals, waar beschikbaar, relevante referentieprojecten en video’s over toepassingen. Met één enkele klik vraagt u informatie op over de prijsstelling voor producten en toepassingen, en stelt u het projectrapport op dat ook meteen kan worden gedownload.

De feedback is volgens Casas Bolivar over de hele lijn positief: “Onze klanten waarderen bijvoorbeeld het eenvoudige proces dat hen toelaat om de specifieke projectdocumentatie en prijsinformatie te downloaden die ze nodig hebben.”

Online planning – eenvoudig, snel en slim

De Online Planning Tool is gratis en kan altijd en overal worden gebruikt: zowel op desktopcomputers als op mobiele apparaten zoals tablets of smartphones. Het projectrapport kan worden geconsulteerd wanneer dat nodig is en kan ook snel worden gewijzigd zodat nieuwe vereisten meteen geïmplementeerd kunnen worden.

Voor meer informatie: www.online-planning.construction.basf.com en blog.master-builders-solutions.basf.com

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.