Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Kennis- en netwerkevent voor meetexperts in onder andere de GWW-sector 
Plenaire afsluiting Meet & Weet Event 2022.

Kennis- en netwerkevent voor meetexperts in onder andere de GWW-sector 

Ontmoeten, kennis vergaren, netwerken én gezellig samenzijn. Het kan allemaal tijdens het door Geometius georganiseerde Meet & Weet Event 2024 op donderdag 6 juni aanstaande bij Boerderij De Boerinn in Kamerik. Een prachtlocatie die het decor zal vormen van verschillende presentaties, workshops, demonstraties en entertainment. Jasper Schuur, directeur van Geometius, blikt kort terug op de laatste editie en alvast vooruit naar wat bezoekers op 6 juni mogen verwachten. 

Jasper Schuur, operationeel directeur van Geometius.

Wat ooit begon als de Trimble Gebruikersdag is inmiddels omgedoopt tot het Meet & Weet Event. Een informatief evenement dat door de jaren heen populair en bekend is geworden bij veel professionals uit de branche. De meetoplossingen van Trimble spelen nog steeds een prominente rol tijdens het evenement, maar ook andere leveranciers, zoals Z+F, TinyMobileRobots, Ping, Pix4D en vele andere, krijgen een podium. Net zoals in 2022. Geometius ontving toen bijna 250 bezoekers in Green Village in Nieuwegein. Met meer dan dertig verschillende presentaties en circa tien soorten productdemonstraties was het voor bezoekers een informatieve, maar vooral leuke dag. 

Boerderij De Boerinn is dit jaar de locatie voor het Meet & Weet Event van Geometius.

Divers programma

Tijdens het aanstaande Meet & Weet Event 2024 deelt Geometius graag zijn kennis en kunde met iedereen die binnen de GWW-branche en daarbuiten actief is. Dat gebeurt in nauwe samenwerking met leveranciers en klanten. Boerderij De Boerinn in Kamerik is op 6 juni het inspirerende decor voor uiteenlopende presentaties, workshops, demonstraties en een flinke portie entertainment. “Op het terrein zullen zowel wijzelf als onze klanten en leveranciers vertegenwoordigd zijn”, vertelt Jasper. “Het programma start om 8.30 uur plenair en zal aan het einde van de dag ook gezamenlijk worden afgesloten met een borrel en een barbecue.” Tussendoor vinden er tegelijkertijd verschillende boeiende presentaties en productdemonstraties plaats, zodat de bezoekers zelf kunnen kiezen welke ze interessant vinden om bij te wonen. Uiteraard wordt er rond het middaguur een smakelijke lunch geserveerd. “We organiseren een geheel verzorgde dag die door elke geïnteresseerde uit de bedrijfstak gratis kan worden bijgewoond”, vat Jasper samen. “Iedereen is welkom. Ook bedrijven die nog geen klant bij ons zijn, maar onze organisatie en leveranciers graag beter willen leren kennen en met vakgenoten willen netwerken. Want ook dáárvoor is tijdens het event alle gelegenheid.”

Productdemonstratie Meet & Weet Event 2022.

Wie is Geometius?

Geometius is leverancier van geavanceerde meetsystemen en software voor werkzaamheden in de GWW-sector waarbij nauwkeurige plaatsbepaling een vereiste is. Ongeacht of het nu gaat om metingen op het land, onder de grond, vanuit de lucht of in het water, het bedrijf biedt zowel beginnende als meer ervaren professionals altijd een passende en complete oplossing. Dat gebeurt vanuit de vestigingen in Almere en Arnhem, twee locaties waar een team van bijna dertig enthousiaste specialisten actief is om de klant tijdens zijn dagelijkse werkzaamheden te ondersteunen en de door hem gebruikte apparatuur in topconditie te houden. 

Een van de leveranciersstands tijdens de vorige editie.

Merkenparaplu

Als onafhankelijke speler vertegenwoordigt Geometius, dit jaar 30 jaar jong, uiteenlopende A-merken. Inmiddels staat de teller op meer dan 25 innovatieve leveranciers van meet- en dataverwerkingsapparatuur. Trimble, wereldwijd marktleider op het gebied van plaatsbepaling voor landmeetkundige en hydrografische toepassingen is echter de belangrijkste naam onder de merkenparaplu. Het bedrijf biedt een uitgebreid assortiment GNSS-ontvangers, optische meetinstrumenten, laserscanners, bijbehorende veldboeken en geavanceerde software. Daarmee levert het een belangrijke bijdrage aan het door Geometius beoogde maatwerk. “Dankzij het brede aanbod van onze diverse leveranciers kunnen we onze klanten geheel onafhankelijk adviseren en voorzien van apparatuur die het beste aansluit bij hun wensen en werkzaamheden”, aldus Jasper.

Aanmelden voor het Meet & Weet Event van Geometius? Ga dan naar www.geometius.nl/meetweet2024.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.