Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Uitnodiging: Meet & Weet Event 2024

Uitnodiging: Meet & Weet Event 2024

Kom je kennis meten en updaten!

Ben je benieuwd naar de laatste ontwikkelingen op het gebied landmeten, laserscanning, hydrografie, oceanografie en meten op het spoor? Kom dan je kennis meten en updaten tijdens het Meet & Weet Event 2024. Op donderdag 6 juni 2024 wordt Boerderij De Boerinn te Kamerik (Utrecht) omgebouwd tot decor van alle mogelijke meettechnieken.

Of je nu werkt in de bouw-, infra-, rail- of marinesector, nauwkeurige plaatsbepaling- en meettechnieken zijn essentieel. Daarom organiseren we het Meet & Weet Event; een dag vol inspiratie voor en door gebruikers, leveranciers en productspecialisten. Ben jij erbij?

Dit kun je verwachten

Presentaties, workshops en demonstraties zorgen voor een inhoudelijk en gevarieerd programma, veelal gegeven door onze klanten die graag hun kennis en ervaring delen. Eten, drinken, entertainment en netwerken met anderen uit de branche maken deze gezellige dag compleet.

Iedereen is welkom

Iedereen die interesse heeft in innovatieve meettechnieken is van harte welkom op het Meet & Weet Event; directie, werknemers en studenten, klant of geen klant. Deelname aan het evenement is gratis.

Meer informatie en aanmelden kan via onderstaande button. 
Tot ziens op 6 juni!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.