Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Terug naar overzicht

Geometius

Altijd en overal kunnen werken. Ongeacht de werkomstandigheden kunnen vertrouwen op de apparatuur én altijd kunnen binnenlopen of bellen als je een vraag hebt. Dit en meer vind je bij ons: Wij zijn Geometius. Met bijna 30 jaar ervaring in het werkveld begrijpen wij je als geen ander.

Geometius levert meetsystemen en software voor werkzaamheden in de grond-, weg- en waterbouw, waarbij nauwkeurige plaatsbepaling een vereiste is. Of je metingen verricht op het land, onder de grond, vanuit de lucht of in het water, Geometius heeft een geschikte en complete oplossing voor zowel ervaren als beginnende professionals.

Wij vertegenwoordigen ruim 20 innovatieve merken, waarvan Trimble het belangrijkste is. Door dit brede aanbod kunnen wij, in vergelijking met vele andere aanbieders, goed afstemmen welk systeem het best bij jouw werkzaamheden past en zijn wij niet beperkt tot één leverancier. Hierdoor kunnen wij er nu en in de toekomst voor zorgen dat je met de nieuwste technologieën werkt en met apparatuur die perfect aansluit bij jouw werkzaamheden.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Meetapparatuur Adres Operetteweg 4A
1323 VA Almere
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)88 4366300 E-mailadres info@geometius.nl Website geometius.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.