Platform over civiele techniek & infrastructuur
Thema's

InfraTech 2023: Maak kennis met het team van Grond/Weg/Waterbouw

Stand-GWW
Het voltallige team van Grond/Weg/Waterbouw is aanwezig met een eigen stand op InfraTech 2023.

Tekst | Roel van Gils

Beeld | AHOY Rotterdam

6 januari 2023 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Van 17 tot en met 20 januari 2023 staat Rotterdam Ahoy in het teken van InfraTech 2023. De vakbeurs waar opdrachtgevers, aannemers, ingenieursbureaus en toeleveranciers laten zien waarom de Nederlandse infrasector al jarenlang tot de wereldtop behoort. Uiteraard is ook het team van Grond/Weg/Waterbouw aanwezig met een eigen stand.

Op de vijftiende editie van InfraTech worden meer dan 20.000 bezoekers verwacht en tonen ruim 600 exposanten hun laatste nieuwtjes en ontwikkelingen. Thema’s zoals duurzaamheid en circulariteit, de schreeuwende tekorten aan goede vakmensen, digitalisering en industrialisering en niet te vergeten de enorme vervangingsopgave krijgen veel aandacht tijdens de beurs. Op de volgende pagina’s geeft een groot aantal exposanten alvast een voorproefje van wat ze op de beurs gaan presenteren. 

GWW TV

Ook het voltallige team van Grond/Weg/Waterbouw is aanwezig met een eigen stand op InfraTech 2023. Al vele jaren zijn we hét communicatienetwerk voor de infrasector, zowel online als offline via dit prachtige print magazine dat op de beurs gratis wordt verspreid. Kom gezellig langs op onze stand voor een praatje onder het genot van een kop koffie of thee en iets lekkers. Daarnaast is op woensdag 18 en donderdag 19 januari ook onze videocrew aanwezig op de beursvloer om de laatste nieuwtjes en innovaties op beeld vast te leggen. De video’s gaan we vervolgens uitzenden op GWW TV en delen we uiteraard via onze social media kanalen. Op die manier kun je al het nieuws op een later moment nog eens rustig terugkijken. Stay tuned! 

Aanmelden voor een gratis bezoek aan InfraTech 2023 kan via onze website gww-bouw.nl. Wij hebben er alvast heel veel zin in. Graag tot ziens op de beurs!    

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Frank Wekking

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Grond/Weg/Waterbouw? Neem contact met mij op.

0%

    Stuur ons een bericht