Platform over civiele techniek & infrastructuur
Gps meet- en uitzetapparatuur: begrijpelijk én bereikbaar voor iedereen

Gps meet- en uitzetapparatuur: begrijpelijk én bereikbaar voor iedereen

Steeds meer wet- en regelgeving vanuit de overheid bepaalt dat een opdrachtgever moet aantonen wat hij aan het doen is. Ook bij het uitvoeren van een grondwerkconstructie. Dit is een hot item voor kleinere bedrijven die gps-apparatuur niet elke dag gebruiken en hier normaliter dure apparatuur of landmeters voor inhuren. Maar nu kunnen ook zij snel en nauwkeurig alle grondinfra disciplines in kaart brengen. 

“Wij maken meten en uitzetten met gps begrijpelijk én bereikbaar door onze scherpe prijsstelling”, zegt Alex Groenendaal, eigenaar van Surveyour. Het bedrijf levert hoogwaardige gps meet- en uitzetapparatuur voor de bouw, infra, GWW en agri. “Maar wij bieden zoveel meer”, vervolgt Groenendaal. “Onze klant kan blijven vertrouwen op de kennis en ondersteuning van ons Surveyour team.” 

Gps

Door slechts één keer door de gehele sleuf de route af te leggen, is de GPS-opmeting van alle nutsvoorzieningen gedaan en worden alle belangrijke koppelingen, zadels en afsluiters vastgelegd.

Ondersteuning en service
“De eindgebruiker krijgt bij aanschaf van onze Surveyour gps-meetstok een korte instructie van iemand uit ons team. Deze persoon blijft het vaste aanspreekpunt omdat die het beste weet waar en welke extra ondersteuning nodig is. De apparatuur is zeer gebruiksvriendelijk en men kan direct aan de slag met de opmeting van alle nutsvoorzieningen. Door slechts één keer door de gehele sleuf de route af te leggen, worden alle belangrijke koppelingen, zadels en afsluiters vastgelegd. Wanneer er tijdens het meetwerk nog vragen zijn, kan de contactpersoon van Surveyour ‘on the fly’ helpen. Door direct via internet op het scherm mee te kijken, kunnen vragen doeltreffend beantwoord worden of kunnen er desgewenst handelingen uitgevoerd worden. Al doende krijgt de eindgebruiker de basisfuncties –en steeds meer extra functionaliteiten- eenvoudig onder de knie.”

Gps

Alle infra disciplines worden in één werkgang opgemeten. Direct is zichtbaar wat je aan het meten bent door de duidelijke ingebouwde codering met o.a. naam en kleur. De meting kan worden geëxporteerd als tekening met alle lijnen en punten in een eigen CAD-layer.

Hoogwaardige toegankelijke meetapparatuur
Surveyour levert hoogwaardige meetapparatuur die gebruiksvriendelijk én betrouwbaar is. “Je kunt er snel, efficiënt én op centimeterniveau meet- en uitzetwerkzaamheden mee uitvoeren. Werkelijk alle eindgebruikers (ook zonder landmeetkundige opleiding) zijn in no-time aan de slag en behalen snel resultaat. De bijbehorende meetsoftware is geschikt voor gegevensbestanden in de meest voorkomende bestandsformaten. Het meetwerk opgedaan in het veld, kan in een gemakkelijk te leren CAD-softwarepakket worden verwerkt: Pythagoras CAD. Deze sluit perfect aan bij alle behoeften voor de GWW-sector. Wij hebben een prima samenwerkingsverband met onze partner Pythagoras, temeer omdat zij dezelfde manier van werken hanteren: het bieden van één-op-één ondersteuning op momenten dat het er toe doet.” Groenendaal besluit: “Met de Surveyour gps-meetstok en de Pythagoras CAD software transformeer je de gps opmeting naar een professionele rapportage voor je opdrachtgever.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.