Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Gerenommeerde infratechneut koerst verder onder nieuwe vlag
Yunex Traffic staat voor een grote diversiteit aan projecten. Zo brengt het bedrijf momenteel zijn expertise in tijdens de ombouw van de Schipholbrug bij de A9, een schuifhoogtemeting in de Oosterscheldekering en de renovatie van de Piet Heintunnel in Amsterdam. Van dat laatste project een visuele impressie.

Gerenommeerde infratechneut koerst verder onder nieuwe vlag

Een nieuwe naam, maar wel met behoud van de vertrouwde activiteiten, expertise en gezichten. Zó kan de lancering van Yunex Traffic, het voormalige Siemens Mobility Intelligent Traffic Systems (ITS), per 1 september jongstleden kort en krachtig worden omschreven. Als spin-off zal de onderneming zich in Nederland nadrukkelijk blijven profileren als een toonaangevende speler op het gebied van automatiseringsoplossingen en intelligente systemen voor bruggen, tunnels, keringen, sluizen en (water)wegen. Dat alles gebeurt onder de bezielende leiding van Managing Director Arjen Hartman en Managing Director Finance Mark Wolswijk.

In een wereld waarin de (technologische) ontwikkelingen elkaar in hoog tempo opvolgen, is het zaak dat bedrijven zich snel en doeltreffend kunnen aanpassen aan nieuwe trends, klantwensen en veranderende voorwaarden. Zeker in een dynamische markt als de infrastructuur. “Onder de nieuwe vlag van Yunex Traffic streven we ernaar om onze toonaangevende marktpositie op het vlak van innovatieve, intelligente en geïntegreerde mobiliteitsoplossingen in strategisch opzicht verder te versterken”, licht Hartman nader toe. “Een speerpunt dat je nadrukkelijk terugziet in onze missie, visie en kernwaarden. We willen acteren als een betrouwbare, ondernemende speler die met een team van 200 specialisten de hoogst mogelijke kwaliteit levert. Daarom investeren we niet alleen continu in innovatieve ontwikkelingen en werken we doorlopend aan de uitbreiding van ons portfolio, we blijven ook inzetten op intensieve samenwerkingsvormen met onze klanten en partners. Met als ultiem doel de kwaliteit van leven, de verkeersveiligheid en duurzaamheid te verhogen. Tijdens elk project dat we realiseren, ongeacht de complexiteit ervan.”

Managing Director Finance Mark Wolswijk (links) en Managing Director Arjen Hartman.

Mensenwerk

Nu de naamswijziging een feit is, kunnen de medewerkers van Yunex Traffic in Nederland gedreven verder met het boeken van nieuwe successen. Dat gebeurt met een duidelijke bedrijfsfocus en de volle vrijheid om een nieuwe groeistrategie uit te rollen, strategische samenwerkingen te intensiveren en de automatisering en digitalisering in de sector verder vorm te geven. De ruim aanwezige expertise blijft echter gehandhaafd. Net zoals mensen die de onderneming onder de oude naam zo stevig op de kaart hebben gezet. “De gezichten van onze medewerkers blijven hetzelfde, van directie tot en met de uitvoering”, aldus Hartman. “Wat dat betreft verandert er niets. Een mooie basis om samen met onze opdrachtgevers ook in de toekomst nieuwe uitdagingen aan te blijven gaan. Want we mogen dan wel dagelijks bezig zijn met techniek, ons vak ís en blíjft mensenwerk. In alle opzichten.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.