Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
De smeerolie voor grote aannemers
Al bijna veertig jaar is Loonbedrijf & Grondverzet Jan van der Lee een graag geziene partner voor vele (grote) infra-aannemers in ons land.

De smeerolie voor grote aannemers

Al bijna veertig jaar is Loonbedrijf & Grondverzet Jan van der Lee een graag geziene partner voor vele (grote) infra-aannemers in ons land. Op de Markermeerdijken wordt het familiebedrijf voor allerlei hand- en spandiensten ingeschakeld: van grondverzet met eigen mobiele graafmachines, notabene in de bedrijfskleuren van partner KWS Infra, tot transport met diepladers en alles daartussen.

We hebben al bijna 40 jaar een hechte relatie met KWS Infra, erkent Rick van der Lee. “Diverse machines inclusief vaste machinist staan eigenlijk altijd ten dienste van de wegenbouwer, zoals (mobiele) graafmachines, shovels en compacter materieel. Zo hebben we destijds geïnvesteerd in de eerste elektrische 2-tonner van Nederland en rijden we met elektrische voertuigen over en weer op grote(re) projecten. Op de Markermeerdijken zijn we onder meer actief met het afvlakken en afwerken van grondslagen. Omdat we vaak met vaste duo’s werken, een machine met vaste machinist, zijn onze mensen bekend met de ‘lokale gebruiken’.”

Op de Markermeerdijken zijn we onder meer actief met het afvlakken en afwerken van grondslagen.

Loonbedrijf & Grondverzet Jan van der Lee beschikt over een enorm machinepark met diverse tractoren en graafmachines van 800 kilogram tot 25 ton en mobiele graafmachines van 9 tot 21 ton. “We werken vanuit twee entiteiten”, zegt Van der Lee. “Behalve in het grondverzet houden we ons met Van der Lee Amstelveen Groen bezig met cultuurtechnische werkzaamheden, in de breedste zin van het woord. Dat maakt ons tot een allround bedrijf dat voor iedere uitdaging wel een oplossing kan bieden. Ik hoor onze planners nooit ‘nee’ zeggen. We regelen alles, ook in de weekenden en nachten zijn we bereikbaar en breed inzetbaar. Met dank aan ons professionele team van ruim 65 medewerkers in vaste dienst, dat we met onze flexibele schil kunnen uitbreiden tot wel 140 mensen of meer. We leveren dan ook een bijdrage aan vele grote infrastructurele werken. Daar voelen we ons echt thuis.”     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.