Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Betonnen rioleringsproducten veelal uit voorraad leverbaar
De tijd tussen engineering en uitvoering wordt steeds korter. De inkt is nog niet droog of de eerste schop gaat al de grond in.

Betonnen rioleringsproducten veelal uit voorraad leverbaar

Dat bewijst de firma met het moederbedrijf in Duitsland ook op het project VDR waar in een tijdbestek van slechts enkele weken de eerste serie van de honderd betonputten en nog enkele ‘specials’ werden geleverd.

Voor het project VDR heeft LBN Betonproducten in een tijdbestek van slechts enkele weken de eerste serie van de honderd betonputten en nog enkele ‘specials’ geleverd.

“De tijd tussen engineering en uitvoering wordt steeds korter”, vervolgt Roffel. “De inkt is nog niet droog of de eerste schop gaat al de grond in. Hierin schuilt onze grote kracht. Ons assortiment is enorm en de leverbetrouwbaarheid ontzettend groot. We maken deel uit van Berding Beton GmbH en zijn niet afhankelijk van één fabriek. De groep beschikt in totaal over vijftig fabrieken waarvan er tien op de Nederlandse markt zijn georiënteerd. Dat maakt dat we onze afspraken altijd kunnen nakomen. Specifiek voor het project op Schiphol hebben we ronde betonputten geleverd in diameters van 800 en 1.000 millimeter. Best bijzonder, want in Nederland is de vierkante put gebruikelijker. Voordeel van een ronde put is de aansluiting tot op de graad nauwkeurig geproduceerd wordt, dit zorgt voor een optimale doorstroming. Daarnaast hebben we nog een speciale betonput gemaakt in de afmetingen 4,65 x 3,00 x 6,92 meter en met een gewicht van ruim 25 ton om het hoogteverschil tussen twee leidingstelsels op te vangen.”

LBN Betonproducten beschikt over een enorm assortiment aan rioleringsproducten, variërend van putsystemen (rond, vierkant of maatwerk) en buizen (gewapend of ongewapend) tot specials voor hoge belastingen onder landingsbanen of bij terminals.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.