Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Terug naar overzicht

Arkance Systems Nederland

Wij helpen je om kansen van de digitale transformatie optimaal te benutten. Hiervoor inspireren we jou en je collega’s, transformeren we processen en laten we technologie optimaal tot haar recht komen. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar, zodat onze wereldwijde kennis, inzichten en ervaring tot concrete oplossingen leiden en jij de kansen van de digitale transformatie daadwerkelijk kunt benutten. Zo geven we samen vorm aan de toekomst. Wij werken op punt waar mens, proces en technologie elkaar raken. Daar hebben de resultaten immers de meeste impact.

Mens
Voor de digitale transformatie is de rol van de mens cruciaal. Wij bieden jullie de kennis, vaardigheden en inspiratie die jullie nodig hebben voor een succesvolle transformatie. Samen maken wij het verschil

Proces
Wie zijn processen op orde heeft, kan makkelijker inspelen op de veranderende klantvraag. Wij helpen jullie om processen zo te digitaliseren dat jullie flexibel, efficiënt en slagvaardig met jullie klanten kunnen meebewegen. Daarmee geven we digitale transformatie een duurzaam karakter.

Technologie
Waar nieuwe technologie ontstaat, onstaan nieuwe kansen. Wie de kansen op tijd ziet én op de juiste manier benut, neemt al snel een voorsprong op de rest. Daarom volgen wij de digitalisering op de voet en gebruiken we onze kennis, inzichten en ervaring om technologie op de juiste manier in te zetten. Zo maken we van vernieuwing.. verbetering.

Geschiedenis

Arkance Systems Nederland is ontstaan uit de overname van ItannexGreenock en CAD Accent door Arkance. Itannex focuste zich op de bouwsector, Greenock op de maakindustrie en CAD Accent op de infrastructuursector. Door onze kennis en krachten te bundelen, kunnen wij diverse doelgroepen helpen bij hun digitalisering. Dit doen we met behulp van (maatwerk)oplossingen, software, hardware, cursussen en diensten.

Onderdeel van Arkance

Arkance Systems maakt deel uit van het Franse Arkance. Met een compleet portfolio van hardware, software en diensten ondersteunen we organisaties in de bouw, infrastructuur en industrie bij de digitale transformatie naar CAD, BIM en Industry 4.0.

Producten en diensten

Software
We zijn Autodesk Platinum-partner en bieden een breed assortiment aan software voor de bouw, infra en maakindustrie. Denk hierbij de bekende applicaties als AutoCAD, Revit en Inventor. Wil jij specifieke werkzaamheden automatiseren en software op maat? Geen probleem. Dan maakt Holixa, onze software-ontwikkeldivisie dat voor je, op maat!

Cursussen
Vaak zien we dat klanten het lastig vinden om te beginnen met ontwikkelen. Want welke cursus past nou het best? Hoe kan ik beter samenwerken? En wat is mijn niveau eigenlijk? Wij bieden je een compleet aanbod van cursussen. Dit doen we al 25 jaar met veel enthousiasme en betrokkenheid vanuit onze expertise in de bouw, infra en maakindustrie. Samen vinden we het antwoord op jouw vraagstukken.

Diensten
Bij het optimaal implementeren van CAD- en BIM-software komt veel kijken. Vooral het organiseren van processen en het delen van data is daarbij cruciaal. Met deskundig advies en goede ondersteuning zorgen we ervoor dat de implementatie vloeiend verloopt en jij optimaal profiteert. We helpen o.a. met consultancy, projectondersteuning of het ontwikkelen van Revit content.

Hardware
Naast ons ruime software- en dienstenaanbod, leveren wij ook alle producten voor de tekenkamer. Van hardware tot plotters. We zijn totaal-leverancier en hebben de ervaring en kennis om je het beste advies te geven op productniveau. Daarnaast hebben we een hardware-testkamer waar je zelf de hardware kunt testen.

algemene informatie

Services Consultant Adres Het Wendelgoor 11
7604 PJ Almelo
Nederland
Telefoonnummer +31(0)88 872 00 00 E-mailadres info.nl@arkance-systems.com Website arkance-systems.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.