Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Your place or mine: Flexibele engineeringsoplossingen

Your place or mine: Flexibele engineeringsoplossingen

Aannemers en opdrachtgevers die kampen met capaciteitsproblemen op bouw- en infraprojecten kunnen een beroep doen op Multi.Engineering. “Wij kunnen ad hoc een oplossing bieden door engineers te detacheren ofwel (een deel van) de ingenieurstaken over te nemen”, zegt Bart Peirs van Multi.Engineering. “Tijdens InfraTech 2019 presenteerden we onze diensten aan het publiek en geven we tevens een kijkje in de keuken.”

Multi.Engineering is van oorsprong een Belgisch familiebedrijf en sinds 1996 actief op de markt. “Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een internationale firma met 300 medewerkers, waarvan  270 ingenieurs effectief met projecten bezig zijn. Niet alleen in de bouw- en infrasector, maar ook op industriële, maritieme en offshore projecten vanuit vier vestigingen in Nederland – Breda, Vlissingen, Amsterdam en Delft – bestrijken we de Nederlandse markt. Op InfraTech willen we bezoekers informeren over de toegevoegde waarde die we kunnen bieden op (grote) bouw- en infraprojecten voor zowel aannemers als opdrachtgevers.” 

Multi.Engineering

Kijkje in de keuken
Peirs: “Daarbij ligt de focus van onze samenwerking op snelheid, transparantie en flexibiliteit. Onder dat laatste verstaan we in elk geval het vermijden van standaard oplossingen, maar juist een project specifieke aanpak waarbij we verder kijken dan de voor de hand liggende paden.” Bezoekers van de stand wordt tijdens InfraTech 2019 ook een kijkje in de keuken gegund. “Multi.Engineering plaatst trouwens doelbewust medewerkerstevredenheid en klantentevredenheid strategisch centraal”, schetst Peirs. “Daar staan we dan ook voor. Om hiervan te proeven zijn op de stand van Mulit.Engineering gratis engineeringuren te winnen. Daarnaast laten we bezoekers zien bij welke projecten we betrokken zijn in Nederland. Een van onze grootste opdrachten was toch wel de Noord-Zuidlijn, waarvoor we legio opdrachten hebben vervuld, van kostenbewaking en procesbegeleiding tot het opzetten van een documentmanagementsysteem en het uitvoeren van projectmanagement. Momenteel zijn we onder meer betrokken bij de bouw van de zeesluis in IJmuiden en bij de RijnlandRoute. We focussen ons dus zoals gezegd op de grotere projecten. Behalve met de genoemde kernwaarden onderscheiden we ons ook met een specifiek sales- en rekruteringsapparaat met eigen engineers die vanwege hun achtergrond onze klanten beter kunnen begrijpen.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.