Platform over civiele techniek & infrastructuur
Nieuws

Van Schie Groep investeert in Kobelco

De Van Schie Groep uit Mijdrecht heeft verschillende Kobelco rupsgraafmachines in gebruik genomen. Naast een Kobelco SK300LC-10E heeft Van Schie...

kemp_11351_afl_kobelco_sk260lc-10_van_schie_16-kopieren

26 juni 2020 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

De Van Schie Groep uit Mijdrecht heeft verschillende Kobelco rupsgraafmachines in gebruik genomen. Naast een Kobelco SK300LC-10E heeft Van Schie een Kobelco SK260LC-10E in gebruik genomen. Na de vakantieperiode volgt dan ook nog een Kobelco SK210HLC-10E 2PB ‘Hybride’ rupsgraver met stelgiek. Wij danken Van Schie voor het vertrouwen en wensen hen veel draaiplezier met de nieuwe Kobelco’s!

Compleet

De machinisten die op deze machines mogen draaien kunnen optimaal hun werk doen want de Kobelco’s zijn werkelijk van alle gemakken voorzien. Denk hierbij aan o.a.; centrale smering, overdruksysteem, extra functies en zelfs een ruitenwisser op het dakraam. Al deze aanpassingen in combinatie met de al zeer complete standaarduitrusting maken van deze Kobelco’s machines waarmee Van Schie uitstekend voor de dag kan komen. Kwaliteit maakt kwaliteit!

Service

De Kobelco’s voldoen uiteraard allemaal aan de geldende emissie-eisen en behoren daarnaast tot de krachtigste en zuinigste machines in de markt. Met het KOMEX’s systeem kunnen gegevens over de activiteit van de machine, zoals bedrijfsuren, locatie, brandstofverbruik en onderhoudsstatus, op afstand worden uitgelezen. Door dit systeem is men uitstekend in staat om het onderhoud te optimaliseren en een lange levensduur te garanderen. Mede door het uitstekende serviceapparaat van de Kemp Groep is de keuze voor Kobelco snel gemaakt.

Op www.kemp-groep.nl of www.hansvandriel.nl kunt u terecht voor alle specificaties van deze machines. Ook is dit de plek om zelf u Kobelco met de configurator samen te stellen. Hiermee zet u alle opties en mogelijkheden netjes onder elkaar en vraagt u eenvoudig een passende offerte aan. Wist u ook dat u bij alle Kobelco’s standaard 3 jaar of 3.000 uur garantie krijgt? Neem voor meer informatie contact op met één van onze verkoopadviseurs.

Over Van Schie

De Van Schie Groep bestaat uit de bedrijfsonderdelen Van Schie B.V., Van Schie Kraanverhuur B.V., Mowi-Nederland B.V., HP Staal BV en Janson Bridging B.V. Stuk voor stuk zeer ervaren bedrijven in de grond-, weg- en waterbouw. Al meer dan 50 jaar werken zij voor de overheid, projectontwikkelaars, aannemers en particulieren. Met name voor projecten in de Randstad, maar voor zaken als de materieelverhuur en uitvoering van de geluidsschermen of specialistische werken, is men actief in heel Nederland. Kijk op www.vanschie.com voor meer informatie.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • Z&R

  Z&R

  Platform over zon- en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen

  Naar website
 • Profiel

  Profiel

  Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid

  Naar website
 • I&L

  Instore & Livecomm

  Platform over beurzen, retail & online business

  Naar website
 • I&B

  Installatie & Bouw

  Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit

  Naar website
 • B&S

  Beton & Staalbouw

  Platform over beton en staal in de bouw

  Naar website
 • Gevelbouw

  Gevelbouw

  Platform over gevels, glas & daken

  Naar website
 • badz

  Bouwen aan de Zorg

  Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland

  Naar website
 • mediagroeplogo

  Binnenwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
0%