Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Van Dijk Groep en Bluekens Truck en Bus winnen prijzen in klanttevredenheidsonderzoek van Volvo Trucks

Van Dijk Groep en Bluekens Truck en Bus winnen prijzen in klanttevredenheidsonderzoek van Volvo Trucks

In het jaarlijkse Retail Excellence-klanttevredenheidsonderzoek van Kantar is Van Dijk Groep, met vestigingen in Woerden, Utrecht en Culemborg, opnieuw uitgeroepen tot beste Volvo Trucks-dealer van Nederland. Daarnaast is de Bredaase vestiging van Bluekens Truck en Bus verkozen tot beste werkplaats. 

Het onafhankelijke REx-onderzoek van Volvo Trucks wordt jaarlijks in heel Europa door onderzoeksbureau Kantar uitgevoerd. Klanten worden zowel digitaal als telefonisch geïnterviewd en gevraagd om hun dealer te beoordelen, om zo de tevredenheid en loyaliteit te meten. De vragen zijn daarbij onderverdeeld in twee categorieën: Verkoop & Aflevering en Werkplaats- en Onderdelenfaciliteiten. 

Van Dijk Groep voor de dertiende keer ‘Beste Dealer’

Voor de dertiende keer in veertien jaar tijd, is Van Dijk Groep uitgeroepen tot beste dealer. Vooral de goede service, het vakkundige, vriendelijke en behulpzame team van vakmensen en de oplossingsgerichtheid worden geroemd. Klanten voelen zich gezien en gewaardeerd, blijkt uit het onderzoek.

Bluekens Truck en Bus in Breda is ‘Beste Werkplaats’

De vestiging van Bluekens Truck en Bus in Breda is in het onderzoek naar voren gekomen als beste werkplaats. Klanten waardeerden met name de toewijding van de medewerkers om uitmuntende service te bieden.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.