Platform over civiele techniek & infrastructuur
Bouwmat

Specialist in verticaal transport viert jubileum

Ze zijn helemaal klaar voor de toekomst. Opgericht in 1968 vierde het West-Vlaamse familiebedrijf De Lille vorig jaar haar 50-jarig...

netwerk-professionele-distributeurs-in-de-benelux-kopieren

21 september 2019 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Ze zijn helemaal klaar voor de toekomst. Opgericht in 1968 vierde het West-Vlaamse familiebedrijf De Lille vorig jaar haar 50-jarig bestaan. Medezaakvoerder Stijn De Lille, verantwoordelijk voor de verkoop, vertelt dat anno 2019 De Lille NV een specialist is in verticaal transport. Dit dankzij de meer dan 30 jaar ervaring met import en distributie van Merlo-verreikers en sinds kort ook het Venieri wiellader gamma.

Zo kan De Lille haar klanten een compleet gamma aanbieden. Van compacte kniklader tot roterende verreiker met een werkhoogte van bijna 35 meter. Om haar klanten over zo’n dichtbevolkt grondgebied te bedienen bouwde De Lille over die periode een netwerk uit van 30 distributeurs.

ondersteuning-distributeurs-interventies-eigen-werkplaats-kopieren

De Lille zet altijd in op een vlotte beschikbaarheid van onderdelen en het aanbieden van service na verkoop.

 

Altijd een stap extra voor de klant

Maaike De Lille, medezaakvoerder en verantwoordelijk voor de service vertelt dat het een en ander niet stopt bij de verkoop en De Lille altijd inzet op een vlotte beschikbaarheid van onderdelen en het aanbieden van service na verkoop. Naast haar distributeursnetwerk beschikt De Lille NV over een eigen uitgerust serviceapparaat. “De Lille NV doet meer dan alleen aan- en verkoop van machines. Klanten weten dat ze bij ons kunnen rekenen op kennis en kunde, opgebouwd over meer dan 30 jaar ervaring in Merlo en meer dan 50 jaar ervaring in de mechanisatie. Als voorbeeld kan aangehaald worden de hybride-elektrische aandrijving, de oplossingen ten behoeve van asbestsanering, et cetera. We onderscheiden ons met een groot magazijn OEM onderdelen, krachtige software om op het juiste moment de juiste informatie terug te vinden, de mogelijkheid voor partners om steeds meer elektronisch op te zoeken/bestellen en toch via een helpdesk contact te hebben met ervaren medewerkers. Onze kennis delen we met onze distributeurs en partners in ons recent gerenoveerd opleidingscentrum maar ook eindgebruikers kunnen bij De Lille NV terecht voor kundig onderricht”, vertellen zaakvoerders Stijn en Maaike De Lille. De Lille NV kijkt zo de toekomst tegemoet en biedt letterlijk en figuurlijk de middelen om zaken naar een hoger niveau te tillen.     

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • Z&R

  Z&R

  Platform over zon- en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen

  Naar website
 • Profiel

  Profiel

  Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid

  Naar website
 • I&L

  Instore & Livecomm

  Platform over beurzen, retail & online business

  Naar website
 • I&B

  Installatie & Bouw

  Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit

  Naar website
 • B&S

  Beton & Staalbouw

  Platform over beton en staal in de bouw

  Naar website
 • Gevelbouw

  Gevelbouw

  Platform over gevels, glas & daken

  Naar website
 • badz

  Bouwen aan de Zorg

  Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland

  Naar website
 • mediagroeplogo

  Binnenwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
0%