Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Specialist in het leveren van transportoplossingen

Specialist in het leveren van transportoplossingen

Wie verschil wil maken, moet toegevoegde waarde bieden. Nooteboom Trading, centraal binnen Nederland gevestigd in Zeewolde, onderscheidt zich op diverse gebieden ten opzichte van andere trailer-leveranciers. Het bedrijf levert nieuwe en gebruikte trailers. Met het produceren van het eigen merk RINO®Trailers, zijn ze gespecialiseerd in gestuurde trailers voor bouw en industrie. En als officiële (exclusieve) importeur van Schwarzmüller, kan Nooteboom Trading een totaalplaatje bieden.

“Maar onze dienstverlening gaat zoveel verder dan het leveren van trailers.” Aan het woord is Igmar Nooteboom, directeur/eigenaar van Nooteboom Trading in Zeewolde. “Wij adviseren écht. We willen de klant met raad en daad bijstaan en dat doen we met onze jarenlange ervaring op het gebied van trailers. We zijn als onafhankelijk bedrijf actief binnen de trailermarkt in diverse facetten. We leveren nieuwe en gebruikte trailers voor alle varianten van transport en daarnaast kun je bij ons trailers inruilen.” Huren kan ook. Bij Nooteboom Rental kunnen klanten kiezen uit een jonge, diverse en professioneel onderhouden verhuurvloot van diepladers, semi-diepladers en vlakke uitschuivers die in heel Europa ingezet kunnen worden. Dat kan zelfs met koopoptie naderhand.

Staan voor hoogwaardige kwaliteit, service- en dienstverlening
Als producent van RINO®Trailers is Nooteboom Trading gespecialiseerd in vlakke gestuurde en niet-gestuurde trailers voor bouw en industrie. Sinds april 2017 is Nooteboom Trading exclusief importeur van Schwarzmüller, een toonaangevend Oostenrijks merk in de Europese markt. De Schwarzmüller Groep behoort tot de top van de Europese full-range leveranciers van trailers. Als leider op het gebied van innovatie en technologie is het maatgevend voor de branche en is het bedrijf, met meer dan 140 jaar ervaring in voertuigconstructie, dé specialist voor individuele transportoplossingen. Het bedrijf produceert meer dan 8.800 voertuigen per jaar, waarvan 2.500 kippertrailers, en behoort hiermee tot de specialist en marktleider in Oost-Europa. “Schwarzmüller past bij ons bedrijf, omdat ze, net als wij, staan voor hoogwaardige kwaliteit, service- en dienstverlening. Klanten kunnen in heel Nederland terecht voor snelle en goede service. Schwarzmüller biedt uiteenlopende kippers, schuifzeiltrailers en aanhangwagens voor onze klanten in de GWW-sector. We hebben standaarduitvoeringen, maar leveren ook maatwerk in de vorm van bijvoorbeeld verhoogde schoteldruk van 18 ton, volledig Hardox kipperopbouw en aanhangwagens met wielkuilen.”

RINO®Trailers

Drie-assige aanhangwagen met wielkuilen / verbreedbaar / leeggewicht 6.300 kg.


Stilstand is geen optie
“Wij begrijpen dat stilstand geen optie is, dus stellen we de klant altijd voorop.” Igmar doelt hierbij op de snelheid en de service die het bedrijf biedt. Omdat Nooteboom Trading altijd een groot aantal nieuwe en gebruikte trailers in diverse types en uitvoeringen op voorraad heeft, kan er snel gehandeld en geleverd worden. “Dat is natuurlijk uitermate handig in geval van calamiteiten of wanneer er ad hoc een oplossing geboden moet worden. In het geval er modificaties aan het voertuig moeten gebeuren, is ook dat geen enkel probleem. Zo zorgen wij ervoor dat de gewenste transportoplossing snel voorhanden is met de kwaliteit die van ons verwacht mag worden. We hebben al vele trailers naar tevredenheid van de klant afgeleverd”, zegt Igmar. “Maar daar stopt het niet voor ons. We kunnen dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van export over de hele wereld, ook ondersteunen met het verschepen van de trailers naar ieder land ter wereld. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk en helpen graag, bijvoorbeeld bij het regelen van de benodigde exportpapieren.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.