Platform over civiele techniek & infrastructuur
Softwareleverancier 4PS creëert met Microsoft Power Platform nieuwe mogelijkheden voor de bouwnijverheid

Softwareleverancier 4PS creëert met Microsoft Power Platform nieuwe mogelijkheden voor de bouwnijverheid

Via het Microsoft Power Platform brengt softwareleverancier 4PS samen met Microsoft alle informatie uit het ERP-systeem, Microsoft 365-bestanden en bedrijfsdata uit Dynamics 365 samen in één systeem. Hiermee speelt 4PS in op de vraag van bouwbedrijven om innovatieve technologie in te zetten in bedrijfsprocessen om zo meer grip en controle te krijgen. 

Microsoft Power Platform: bouw uw eigen app

Met het Power Platform krijgen bouwbedrijven de mogelijkheid om zelf apps te bouwen, data te analyseren en processen te automatiseren. Hiervoor maken ze gebruik van de nieuwe Microsoft-tools: Power BI, Power Apps, Power Automate en Power Virtual Agent. De kracht van het Power Platform is dat het door de koppeling met het ERP-systeem 4PS Construct, alle processen en alle data met elkaar verbindt. Hierdoor krijgen bedrijven via één systeem grip op al hun bedrijfsprocessen. Het is bovendien een no-code / low-code platform, dat wil zeggen dat medewerkers geen programmeerervaring nodig hebben om ermee aan de slag te gaan.

Alle informatie gekoppeld in één ERP-systeem voor de bouw 

Softwareleverancier 4PS biedt met ERP-software 4PS Construct een innovatieve, integrale softwareoplossing aan gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit moment: Microsoft Dynamics 365 Business Central. Dit maakt de integratie met het Microsoft Power Platform en Microsoft 365 standaard mogelijk. De look & feel van 4PS Construct is volledig in lijn met de programma’s van Microsoft. Daarnaast draait de software volledig in de cloud; zo werken medewerkers eenvoudig locatieonafhankelijk samen vanaf een pc, tablet of smartphone. 

Partnerschap tussen 4PS en Microsoft

4PS is al jaren partner van Microsoft. Het partnership met Microsoft brengt verschillende voordelen met zich mee; zowel voor 4PS als voor haar klanten. Als Inner Circle én Triple Gold partner van Microsoft krijgt 4PS als eerste de nieuwste technologische previews binnen. Dit biedt veel mogelijkheden. Door de nauwe samenwerking met het Microsoft Development team in Kopenhagen is 4PS in staat snel in te spelen op de meest recente technologische ontwikkelingen en verwacht het bedrijf in de toekomst nog veel meer nieuwe innovaties te kunnen brengen. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.