Platform over civiele techniek & infrastructuur
Sectornieuws

Seminars InfraCampus 13 en 15 oktober

Hans van Arnhem van Indurio is in samenwerking met Henk Looijen van Netwerk Aquathermie nauw betrokken bij de organisatie van de seminars die plaatsvinden op 13 en 15 oktober op InfraCampus Harderwijk.

Naamloos-1

1 oktober 2020 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Warmte oogsten met koud water

Hans van Arnhem van Indurio is in samenwerking met Henk Looijen van Netwerk Aquathermie nauw betrokken bij de organisatie van de seminars die plaatsvinden op 13 en 15 oktober op InfraCampus Harderwijk. Hans van Arnhem: ‘Ook in oktober behandelen we een actueel thema, waar momenteel iedere gemeente mee bezig is om uiteindelijke te kunnen komen tot een aardgasvrij Nederland. In 2010 ben ik gestart met duurzame warmte- en koude vraag, waar aquathermie een grote rol speelt. Ik vind het erg mooi om te zien dat de gemaakte plannen nu worden geconcretiseerd en dat gemeenten over gaan tot uitvoering. Een mooie ontwikkeling voor onze sector’’.

Programma uitgelicht

Het programma is grotendeels rond. Zo ontvangen we op 13 oktober sprekers als Benjamin Pilzer van Kiwa, Jack de Kraaij van Aendless Energy en Ronald Roosjen van Deltares. Op 15 oktober verzorgen onder meer Greenvis en Royal HaskoningDHV inspirerende lezingen. Op de website van Stichting IKN kunt u het volledige programma nalezen.

Meld u vandaag nog aan via de website om zeker te zijn van een plek, want door de gestelde RIVM maatregelen zijn er beperkte plekken beschikbaar.

InfraCampus

De InfraCampus maakt onderdeel uit van en is gevestigd op het Bouw & Infra Park in Harderwijk en is de ontmoetingsplek voor bedrijven en organisaties in de infrasector. Deze unieke locatie dient als permanente oriëntatiecentrum, waar zich permanent circa 50 stands bevinden van leveranciers uit de sector. Door de aanwezigheid van 50 leveranciers kan de bezoeker in een korte tijd kennis maken met de vele producten en diensten die aanwezig zijn op de InfraCampus. De stands zijn uniform opgezet en zijn gelegen aan brede looppaden. Tevens beschikt de InfraCampus over voldoende parkeergelegenheid en is ruim van opzet. Voor meer informatie over de seminars verwijzen wij u naar de website

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • Z&R

  Z&R

  Platform over zon- en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen

  Naar website
 • Profiel

  Profiel

  Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid

  Naar website
 • I&L

  Instore & Livecomm

  Platform over beurzen, retail & online business

  Naar website
 • I&B

  Installatie & Bouw

  Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit

  Naar website
 • B&S

  Beton & Staalbouw

  Platform over beton en staal in de bouw

  Naar website
 • Gevelbouw

  Gevelbouw

  Platform over gevels, glas & daken

  Naar website
 • badz

  Bouwen aan de Zorg

  Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland

  Naar website
 • mediagroeplogo

  Binnenwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
0%