Platform over civiele techniek & infrastructuur
Nieuws

Samen werken aan water tijdens vakbeurs Aqua Nederland

Seijbel-Photography-0271
Er is behoefte om eindelijk weer op een veilige manier te kunnen netwerken met de watersector

Tekst | Easyfairs Nederland BV

Beeld | Seijbel Photography

7 maart 2022 Leestijd 5 minuten

Deel dit artikel

In maart 2022 is dan eindelijk hét moment voor Aqua Nederland. Met diverse verplaatsingen vanwege COVID-19 opent Evenementenhal Gorinchem haar deuren voor waterprofessionals op 15, 16 en 17 maart. De huidige en toekomstige wateruitdagingen zoals het sluiten van waterketens, het verwaarden van afvalwater en slimme technologieën voor het hergebruik en zuiveren van afvalwater staan bij Aqua Nederland op de agenda. Naast de vertrouwde marktplaats voor nieuwe producten en diensten zet het platform ook flink in op kennisdeling en netwerken op  ‘Next Level’ de geheel vernieuwde bovenetage in Evenementenhal Gorinchem.

Uitbreiding door nieuwe beurshal ‘Next Level’

Na jaren van gestage groei zorgt de vernieuwde bovenverdieping, Next Level, voor de hoognodige uitbreiding van de beursvloer. Het wordt dé plaats voor kennisproducten, netwerken, advies, innovaties en carrière. Hier zijn onder andere diverse kennistheaters, de Innovatiestraat en advies- en ingenieursbureaus ingedeeld. De partners die op Next Level te vinden zijn, zijn onder andere KWR, Evides Industriewater, Royal HaskoningDHV, Sweco Nederland, Siemens, ENVAQUA, Water Alliance, NWP, Vandervalk + Degroot BV, M.J. Oomen Moerdijk en nog veel meer.

De grote beurshal bestaat uit de marktplaats waar vraag en aanbod samen komt voor een divers aanbod van watergerelateerde producten

Relevant programma voor en door de markt

Het aantal brancheverenigingen en kennisplatformen voor de diverse waterketens is groot. Aqua Nederland vormt een uitgelezen moment om laagdrempelig de waterbranche samen te brengen en een groot aantal losse netwerk- en kennisevents te verbinden. Op Next Level krijgen deze partijen een podium om hun netwerk te versterken en belangrijke kennis te delen om de watersector vooruit te helpen. Door Next Level kunnen zij meeliften op de bestaande infrastructuur en de aanwezigheid van 9.500 waterprofessionals. 

Alle waterketens komen aan bod

Om iedere waterketen ook op inhoudelijk niveau te bedienen worden op Next Level enkele doelgroepgerichte theaters ingericht om de meest actuele onderwerpen te bespreken. Er komt drie dagen lang een Stedelijk Watertheater en een Watertheater dat iedere dag een andere doelgroep verwelkomt door themadagen: Proceswater Dinsdag, Waterschap Woensdag en Drinkwater Donderdag. 

Innovatiestraat

Tijdens Aqua Nederland worden er ook weer diverse innovaties uitgelicht in de Innovatiestraat op Next Level in samenwerking met Water Alliance. Onder andere Vislift BV, Nijhuis Industries, Waterstromen B.V., Munisense BV en Stadlandwater BV tonen hun nieuwste producten. 

Ruim 350 exposanten tonen hun producten en diensten tijdens Aqua Nederland

Over Aqua Nederland

Aqua Nederland vindt in Evenementenhal Gorinchem plaats op 15, 16 en 17 maart. Voornamelijk vertegenwoordigers van de industrie, waterschappen, drinkwaterbedrijven, gemeenten, provincies en GWW sector komen de 350 exposanten bezoeken op het gebied van waterbehandeling, watermanagement en watertechnologie, maar ook hemelwaterafvoer en -opvang en toepassingen/diensten voor riolering en rioolwaterzuiveringsinstallaties. Er komen ongeveer 9.500 professionals op dit platform voor watertechnologie en ketensamenwerking af.

Deelnemen aan Aqua Nederland?

We hebben nog enkele standlocaties vrij voor aankomende maart. Wilt u uw producten of diensten tonen aan een waardevolle doelgroep waterprofessionals? Neem dan contact op met Esther Rodenburg: Esther.Rodenburg@easyfairs.com of via 0183 – 680 655.

Blijf op de hoogte

Via onze website: www.aquanederland.nl of volg ons op LinkedIn, Twitter of Facebook onder de naam: Aqua Nederland.

Bezoekadres:

Easyfairs Evenementenhal | Franklinweg 2 | 4207 HZ Gorinchem | T: +31 (0)523 289 818

* Let op! Kijk op www.aquanederland.nl/covid-19 voor de meest gestelde vragen over hoe wij de beurs voor u zo veilig mogelijk maken.     

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Wouter Jansen

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Grond/Weg/Waterbouw netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht