Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Recyclage-ervaring is een must in ons vak

Recyclage-ervaring is een must in ons vak

Het is de passie voor het vak waardoor Freddy en Emma Gillis van GM Recycling hun klanten keer op keer tevreden zien terugkomen. Natuurlijk, ook het brede programma aan kwalitatief hoogstaande mobiele brekers, zeefmachines, shredders en transportbanden speelt een grote rol, plus de marktconforme prijs, de professionele service en goede begeleiding. Maar uiteindelijk is het toch de persoonlijke aandacht die het meest telt bij een bezoek aan het bedrijf in het oost-Vlaamse Lembeke.

Ervaring in en met recyclage is een must om de meest efficiënte machines te kunnen uitkiezen voor de klant. Bedrijfsleider Freddy Gillis kan het niet duidelijker onder woorden brengen als hij zegt: “Wij bieden onze klanten altijd een oplossing op maat, een oplossing die is afgestemd op de behoeften van zijn bedrijf en zijn budget. Dat kan de aankoop zijn van een nieuwe breker, zeefmachine, shredder, transportband, maar even goed het voor korte of langere tijd huren ervan. Samen met de klant bekijken we, welke machine het meest rendabel is voor zijn onderneming. En we zorgen uiteraard voor een goede begeleiding, service en onderhoud na de verkoop.”

Breed assortiment
GM Recycling is inmiddels de exclusieve Benelux-dealer van merken zoals: GIPO (mobiele en statische brekers), Powerscreen (brekers en zeefmachines), Zemmler (dubbele trommelzeefmachines), Ecotec (shredders en trommelzeven) Screenpod (windshifters/zeefbakken). Afgelopen jaar zijn daar twee vooraanstaande merken bijgekomen: de shredders en trommelzeven van Ecotec, onderdeel van de Terex Group en het volledige gamma mobiele zeven en brekers van Powerscreen.

Technisch superieur
Het Zwitserse merk GIPO is één van de paradepaardjes van GM Recycling. Freddy: “GIPO is een innovatieve wereldspeler. De mobiele en vaste breek/zeefinstallaties zijn technisch superieur en vooruit op hun tijd. Ze leveren zeer goed prestaties en dat wil je als recyclagebedrijf. Ze zijn eenvoudig te bedienen en hebben tegelijkertijd een grote productiecapaciteit. Daarnaast speelt hun robuustheid en de ingebouwde technische expertise een bepalende rol.”

GM Recycling

Het Zwitserse merk GIPO is één van de paradepaardjes van GM Recycling, zoals deze twee voorbeelden laten zien: boven de Gipokombi RC 130 FDR
en onder de Giporec R 131 FDR Giga DA.

Voor elke applicatie een passende shredder
Door de uitbreiding met het merk Ecotec kan GM Recycling voor elke applicatie een passende shredder aanbieden. Freddy wijst op het grote belang van de drie verschillende snelheden bij deze range: Slow speed, Mid speed en High speed.

Slow speed: Deze range bestaat uit verschillende types. De aandrijving is altijd hydrostatisch, waardoor schade door onbreekbare stukken wordt voorkomen. Deze series zijn verkrijgbaar met enkele of dubbele rotoren van 2 tot 3 meter. Inzetbaar voor groenhout, afvalhout en industrieel afval.

Mid speed: De TDS V20 is speciaal gebouwd om producten in één stap te verkleinen naar een constante kleine maat, bijvoorbeeld 20 mm voor onder andere hout, fluff e.d. Deze versie heeft aan beide zijkanten en aan de onderzijde een korf waardoor de output zeer hoog is.

High speed: Dit is het paradepaardje van het Ecotec gamma. De TBG630 is in samenwerking met specialist CBI geproduceerd. Bij de ontwikkeling is speciaal gekeken naar de specifieke wensen van Europese gebruikers. De High speed uitvoering is ook beschikbaar op de modellen TBG620 en TBG625. Deze shredders zijn zuinig en eenvoudig te vervoeren.

Reeds een halve eeuw koploper
Het uit Noord Ierland afkomstige Powerscreen is een ander bekend merk en al ruim een halve eeuw koploper in de markt van de mobiele zeven en brekers. Freddy: “De innovatiedrang van Powerscreen mag gerust legendarisch worden genoemd. Als GM Recycling zijn we er dan ook trots op dat we de nieuwe exclusieve verdeler mogen zijn voor de Belgische markt.” Hij noemt in het bijzonder de Warrior 2100 Tri-axle: “Een machine die de kwaliteit van het merk perfect illustreert en een nieuwe standaard zet bij het mobiel zeven en scheiden van granulaten.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.