Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Overweeg een veelzijdige baan bij de gemeente Amstelveen
De werksfeer bij de gemeente Amstelveen is uitermate plezierig en een gezonde balans tussen werk en privé is gegarandeerd.

Overweeg een veelzijdige baan bij de gemeente Amstelveen

Voor de afdelingen Projecten en Advies en Stedelijke Ontwikkeling is de gemeente Amstelveen op zoek naar nieuwe collega’s. Het ontwikkelen en vernieuwen van de openbare buitenruimte en het faciliteren van bouw- en transformatieprojecten is in een omvangrijke gemeente als Amstelveen namelijk een continu proces dat zoveel mogelijk door ‘eigen mensen’ wordt ingevuld. Gezien de aanhoudende groei van de ‘voorstad van Amsterdam’ is men naarstig op zoek naar project- en technisch personeel. 

Voor de afdelingen Projecten en Advies en Stedelijke Ontwikkeling is de gemeente Amstelveen op zoek naar nieuwe collega’s.

Met ruim duizend medewerkers is de gemeente Amstelveen een forse organisatie. Een kwart daarvan is werkzaam op de afdelingen Projecten en Advies en de afdeling Stedelijke Ontwikkeling. Stedelijke Ontwikkeling richt zich vooral op het faciliteren van bouwprojecten in de gemeente, terwijl de (her)inrichting van de openbare buitenruimte het domein is van de afdeling Project en Advies. Beide projectorganisaties van de gemeente Amstelveen leveren ook diensten aan buurgemeente Aalsmeer en bedienen in totaal meer dan 120.000 inwoners. 

Vele kleine en grote projecten

Amstelveen is gefaseerd gegroeid tot de omvangrijke gemeente die het nu is. Wijken zijn dus ook gefaseerd opgezet. Vooral de woonwijken die nu dertig tot veertig jaar oud zijn, zijn dringend aan onderhoud toe. Dat betekent de riolering vervangen, de bestrating aanpassen en het groen aanpakken. Als de ene wijk klaar is, is de volgende alweer aan de beurt. Het is kortom een doorlopend proces. Los daarvan is men in Amstelveen op grotere schaal bezig met het onderhouden en aanpassen van wegen. Zo staat de drukke Bovenkerkerweg op de nominatie om uitgebreid te worden en worden kruisingen met verkeersregelinstallaties doorlopend vervangen voor rotondes. Verder staat er een aantal grote transformatieprojecten op de agenda en wordt het bedrijventerrein Nieuw Legmeer verplaatst naar een niet voor woningbouw geschikte locatie. 

Men is in Amstelveen op grotere schaal bezig met het onderhouden en aanpassen van wegen.

Gezonde balans

Bovenstaande zijn slechts enkele voorbeelden van de vele projecten die op het bord liggen van de afdelingen Projecten en Advies en Stedelijke Ontwikkeling. Alle ontwikkelingen in de gemeente Amstelveen en buurgemeente Aalsmeer worden zoveel mogelijk geleid en uitgevoerd door eigen projectteams, van schetsontwerp en technische onderzoeken tot aan het opstellen van bestekken, VO, DO’s en het toezicht tijdens de uitvoering. Op vrijwel alle posities is de gemeente dan ook naarstig op zoek naar project- en technisch personeel. Vanzelfsprekend staat daar ook iets tegenover. In de eerste plaats een ontzettend veelzijdige baan met bij elk project vele stakeholders. Bij de gemeente ben je de spin in het web. Daarnaast is de werksfeer uitermate plezierig en is een gezonde balans tussen werk en privé gegarandeerd. 

Weet jij ook wat aanpakken is en welke aanpak het beste past bij onze projecten? Voor de afdelingen Projecten en Advies en Stedelijke Ontwikkeling is de gemeente Amstelveen op zoek naar nieuwe collega’s voor ambitieuze projecten. Kijk op: aanpakkeninamstelveen.nl voor diverse functies.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.