Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Nieuwe directeur voor SOMA Bedrijfsopleidingen

Nieuwe directeur voor SOMA Bedrijfsopleidingen

Het bestuur is verheugd met deze aanstelling. Judith Holtkuile volgt Koen Stephan op, die werkzaam blijft als bestuurder van SOMA Bedrijfsopleidingen en SOMA College. 

 Judith Holtkuile heeft in haar loopbaan commerciële functies bekleed bij onder andere Church & Dwight, Nedac Sorbo, Grolsch en Procter & Gamble. Ze is een energieke en gepassioneerde commerciële manager met een brede ervaring in verschillende branches. 

Verbinder 

Met deze benoeming heeft SOMA Bedrijfsopleidingen gekozen voor een verbindende directeur met een breed netwerk. Judith Holtkuile is zeer ervaren in het creëren van toegevoegde waarde, en het laten groeien van merken en organisaties. 

Koen Stephan, bestuurder SOMA Bedrijfsopleidingen vertelt: “Een leven lang leren en ontwikkelen van het menselijk kapitaal is niet meer weg te denken. Om SOMA Bedrijfsopleidingen op de juiste wijze te positioneren en een invulling te geven aan deze vraagstukken is een grote opgave. Dit betekent een nieuwe koers die moet worden ingezet. Na een lange zoektocht hebben wij in Judith de architect en leider voor deze verandering gevonden. Haar enorme drive, gecombineerd met gedegen kennis en kunde maken het mogelijk de organisatie te laten inspelen op de actuele vraagstukken op korte en lange termijn.” 

Judith Holtkuile over haar nieuwe functie: “Ik vind het een voorrecht als directeur van SOMA Bedrijfsopleidingen mijn bijdrage te kunnen leveren aan deze organisatie die volop in ontwikkeling is. Ik ben gepassioneerd, resultaat- en klantgericht. Met mijn team zal ik met name focussen op waarde creatie voor SOMA Bedrijfsopleidingen. Ik kijk ernaar uit om SOMA Bedrijfsopleidingen verder uit te laten groeien tot een toekomstbestendige organisatie.” 

Wij vertrouwen erop dat Judith Holtkuile op de solide basis verder kan bouwen aan dé vakopleider voor de infra en verticaal transport. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.