Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Mobiele graafmachines: compact, krachtig en modulair samengesteld

Mobiele graafmachines: compact, krachtig en modulair samengesteld

Voor machines op het gebied van grondverzet, wegenbouw en intern transport is het bedrijf al zo’n 25 jaar hét adres. Het door Eric en Raymond Stessen geleide E&R Stessen Servicedienst staat voor een breed scala aan materieel van topkwaliteit dat bij de Heerlense onderneming zowel gekocht, gehuurd als gerepareerd kan worden. Daartoe behoort ook de MX-serie van Hydrema, een drie modellen tellende range van mobiele graafmachines die geldt als de meest slimme, krachtige en compacte in zijn klasse. Edwin Coenen, die namens Grondverzetbedrijf Coenen onlangs zijn vloot uitbreidde met de Hydrema MX16, bevestigt het.

E&R Stessen Servicedienst is sinds 2017 importeur van Hydrema, producent van onder meer mobiele grondverzetmachines en dumpers. Met de MX14, MX16 en MX18 timmert het Deense bedrijf op een mooie manier verder aan de weg. De drie modellen onderscheiden zich namelijk niet alleen door hun compacte vorm en het hoge motorvermogen, ze zijn bovendien stuk voor stuk ook nog eens modulair te leveren. Maatwerk in optima forma, dus.

Hydrema MX16 volledig uitgevoerd naar wens van de eindgebruiker.

 

Welkome extra’s

Het zijn met name deze voordelen die Edwin Coenen, directeur/eigenaar van Grondverzetbedrijf Coenen uit Vortum-Mullem, sinds kort volop in de praktijk ervaart. “In juni hebben we ter uitbreiding van onze vloot via E&R Stessen Servicedienst de MX16 aangeschaft, een machine die we sindsdien vooral inzetten voor wegenbouwactiviteiten. En dat gebeurt tot volle tevredenheid, mag ik wel zeggen. De machine is, ondanks het gewicht van circa 19 ton, zeer compact en wendbaar. Verder is hij, geheel volgens onze wensen, uitgerust met verschillende extra functionaliteiten. Zo is onze MX16 voorzien van aangepaste gereedschapskisten, spatborden en een compressor voor het oppompen van de banden en het schoonblazen van de cabine. Verder is er extra verlichting aangebracht en beschikt hij over een overdrukcabine. Met dat alles heeft E&R Stessen ons een machine op maat geleverd waaraan we tijdens de uitvoering van onze werkzaamheden al veel plezier en gemak hebben beleefd. Iets dat naar verwachting ook zo zal blijven. En mocht er een keer iets misgaan, ook dan weet ik zeker dat we kunnen rekenen op Eric en Raymond. Service wordt bij Stessen namelijk met een hoofdletter S geschreven.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.