Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Lekkerkerker – Alles voor een goed begaanbaar werkterrein
Lekkerkerker denkt ook aan de omgeving. Het heeft bijvoorbeeld een eigen hemelwateropvang.

Lekkerkerker – Alles voor een goed begaanbaar werkterrein

Het familiebedrijf bestaat al meer dan 115 jaar en verhuurt stalen en kunststof rijplaten, draglineschotten, oprijschotten en bouwhekken. Of het nu om kleine of grote projecten gaat, het wordt gewoon snel en goed geregeld!

Grote voorraad en diversiteit

Vanuit het 25.000 m2 grote terrein van Lekkerkerker Rotterdam worden dagelijks de verschillende verhuurmaterialen naar bouw- of slooplocaties getransporteerd. “Dankzij onze enorme voorraad en grote diversiteit in afmetingen van rijplaten, grijp je nooit mis. Doordat we tevens bouwhekken en draglineschotten verhuren, heb je vanuit één adres eenvoudig de basis voor je werkterrein geregeld”, zegt Katja Dekker.

Gemoderniseerd buitenterrein

Dekker vertelt dat het buitenterrein grondig is gemoderniseerd. “Het terrein heeft een verharde ondergrond en is ruim opgezet, waardoor meerdere vrachtwagens tegelijkertijd probleemloos kunnen laden of lossen. Er is nauwelijks wachttijd.” Lekkerkerker beschikt over alle benodigde certificaten en staat bekend om veilig, vakkundig en efficiënt werken. Op het terrein bevindt zich ook een moderne schoonmaakplaats met een stalen vloeistofdichte vloer. “Wij zorgen dat het materiaal schoon, strak en in prima conditie de verhuur in gaat. We doen er alles aan om de technologische en logistieke ontwikkelingen die er zijn, te integreren in ons bedrijfsproces. Wij willen de huuropdrachten zorgvuldig en effectief afhandelen, zowel vanuit administratief als vanuit praktisch oogpunt.” Dekker besluit: “Daarbij kijken we ook naar de impact op de omgeving en passen we duurzaamheid zo goed mogelijk toe.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.