Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Lancering nieuwe website van ACO Nederland

Lancering nieuwe website van ACO Nederland

ACO zet de toon als kennispartner in watermanagement

ACO Nederland lanceert een nieuwe website. Het vertrouwde www.aco.nl heeft een compleet vernieuwd ontwerp en is als kennisbaken en productenoverzicht bedoelt voor alle afwateringsvraagstukken van architecten, aannemers, installateurs en opdrachtgevers. Het nieuwe platform met veel beeldmateriaal, downloads en volledig nieuwe en herschreven content is naast hun persoonlijke advies een belangrijk kanaal voor ACO om watervraagstukken te beantwoorden. 

Toegankelijke website

De nieuwe ACO website werd ontwikkeld met behulp van de verkregen waardevolle feedback na het lanceren van de Duitse website. De website informeert en adviseert de gebruiker over de verschillende watermanagementoplossingen en begeleid de bezoekers vanaf de prille beginfase van het project en informeert over alle mogelijkheden.

Het resultaat spreekt aan door een aangenaam visueel concept en een intuïtieve navigatie. 

lancering nieuwe website ACO.NL

Website voor architecten, aannemers, installateurs en opdrachtgevers

De werkdruk in de bouwsector vraagt om een no-nonsense proces dat een minimale inspanning vraagt van de websitebezoeker. Daarom vinden aannemers en installateurs snel het juiste product, documentatie, tekeningen en handleidingen via het menu “Producten”.

Voor wie in de oriënterende fase zit heeft ACO het menu “Oplossingen”. Hier vinden architecten en opdrachtgevers per toepassing inspirerende oplossingen voor hun watervraagstuk. Op die manier zijn alle oplossingen voor het opvangen, behandelen, vasthouden, afvoeren en monitoren van (regen)water te vinden en wordt er bij projecten niets over het hoofd gezien; van douchegoten tot klimaatadaptieve oplossingen voor buiten en van dakafwatering tot een schone lozing van afvalwater. Vervolgens wordt de bezoeker doorverwezen naar de betreffende productenpagina waar gedetailleerde productinformatie en downloads te vinden zijn. 

Productkeuzehulp en Kennisbank

Als wereldwijd marktleider op het gebied van watermanagement weet ACO hoe belangrijk water is voor mens en natuur. Daarom is de website bedoeld als kennisbaken voor alle watervraagstukken. Onder het menu “Kennisbank” vind je praktische informatie, handige calculatietools, BIM-plein, bestekservice en blogs. Ook tref je onder dit menu de product keuzehulp aan. Want zo veelzijdig als projecten zijn, zo veelzijdig is het assortiment van ACO. De productkeuzehulp tool werkt desgewenst vanuit de oplossing of vanuit het product.

Altijd actueel

Het nieuwe platform met veel beeldmateriaal, downloads en volledig nieuwe en herschreven content is een belangrijk kanaal voor ACO om huidige en potentiële klanten te bereiken. Het marketingteam van ACO heeft een belangrijke taak om de informatie op website actueel te houden en aan te vullen met nieuwtjes en referenties. Op deze manier is de site altijd actueel, zodat architecten, aannemers, installateurs en opdrachtgevers snel de juiste informatie vinden voor hun watervraagstuk.

Wacht niet langer en kijk snel op www.aco.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.