Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Innovatie, duurzaamheid en veiligheid

Innovatie, duurzaamheid en veiligheid

Ons leveringspakket onderscheidt zich door een ruime keuze in zowel punt- als lijnafwatering en alle soorten van toegangssystemen naar onderliggende schachten zoals putafdekkingen en luiken.

Verkoop Binnendienst m/v (fulltime)

Om ons team te versterken zijn wij voor onze verkoop/expeditie afdeling op zoek naar een gemotiveerde medewerker met gevoel voor commercie en technisch inzicht. Het maken van offertes, het verwerken van afroepen en orders behoren tot de primaire taken. Naast een goede beheersing van de Nederlandse taal is het wenselijk dat men een basis kennis heeft van Engels en Duits.

Productie leider Goten m/v (fulltime)

Voor onze afdeling ZVB (lijnafwatering) zoeken wij een productieleider die verantwoordelijk is voor de personeelsplanning, opleiding van het personeel en het naleven van registraties en procedures gericht op kwaliteit en kwantiteit van de geproduceerde artikelen. Je zorgt voor een effectieve en efficiënte uitvoering van de productieplanning. Hierbij zoek je continue naar mogelijkheden tot verbetering van het productie proces. Je rapporteert rechtstreeks aan de directeur operations.

Interesse in een van de vacatures?

Neem contact op met onze HR manager Karin Huybers [email protected] TBS-SVA GROEP BV is marktleider in afwateringsoplossingen. Wij zijn adviseur voor afwateringsvraagstukken waarbij innovatie, duurzaamheid en veiligheid de basis vormen van ons beleid en assortiment. Ons leveringspakket onderscheidt zich door een ruime keuze in zowel punt- als lijnafwatering en alle soorten van toegangssystemen naar onderliggende schachten zoals putafdekkingen en luiken.

TBS-SVA Groep 
Kanaaldijk 10
NL-6031 MZ Nederweert 
+31 (0)85 483 95 00
[email protected]
www.tbs-sva.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.