Platform over civiele techniek & infrastructuur
Nieuws

Grondverzet op Schiphol

foto2.IMG_5129
De band tussen Heijmans en P. Vos is heel goed. Zeker op een locatie als Schiphol is dat belangrijk.

Tekst | Roel van Gils

Beeld | P. Vos BV

28 juli 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Ook voor het project VDR heeft het verhuur- en aannemersbedrijf een wezenlijke bijdrage geleverd met de inzet van tot wel 15 machines per dag tijdens piekperiodes. En veelal ook nog eens in de weekenden en nachten.

“We verhuren grondverzetmachines in de breedste zin van het woord: bulldozers, dumpers, walsen, graafmachines, tractoren, waterwagens, enzovoort. Met al dat materieel zijn we ook bij het project VDR betrokken geweest. Uiteraard inclusief machinist/chauffeur. Wij verhuren al onze machines hoofdzakelijk met bediening”, zegt Jan Piet Vos van P. Vos. “Het zijn vooral onze mensen die het verschil maken. Ze zijn niet te beroerd om in de weekenden en nachten te werken. Bij dit project hebben we veel dubbele diensten gedraaid, met name in de weekenden. Behalve grondverzet waren we ook betrokken bij het stellen van de afvoergoten en de CTB, de Cement Treated Base, oftewel het inrijden en het nathouden van de verharding onder de baan.”

P. Vos verhuurt grondverzetmachines in de breedste zin van het woord: bulldozers, dumpers, walsen, graafmachines, tractoren, waterwagens, enz.

De band tussen Heijmans en P. Vos is dan ook heel goed, zeker op een locatie als Schiphol is dat belangrijk, weet Vos. “Sommige van onze medewerkers ‘lopen’ daar al 20 jaar rond. De aard van de werkzaamheden en de inzet van materieel varieert van project tot project: soms betreft het slechts enkele laadschoppen, in andere gevallen tot wel 20 of 25 machines. Behalve op de luchthaven, zijn we ook op andere infrastructurele werken actief in met name de Randstad.”     

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Frank Wekking

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Grond/Weg/Waterbouw? Neem contact met mij op.

0%

    Stuur ons een bericht