Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Contactloos zaken doen op Infra Relatiedagen

Contactloos zaken doen op Infra Relatiedagen

Het belang van relaties is iets wat de afgelopen tijd steeds duidelijker is geworden. Mensen hebben behoefte aan het sociale praatje. Waar u bij een online meeting vaak snel ter zake komt, biedt Infra Relatiedagen juist de plek om op een veilige manier ‘gewoon’ eens met elkaar in gesprek te gaan. De veiligheid van de bezoekers en exposanten is hierbij nog nooit zo belangrijk geweest. Daarom zullen alle mogelijke maatregelen getroffen worden voor een veilige beurs. Op Infra Relatiedagen kunt u namelijk contactloos zaken doen. Hoe? Dat leggen we uit!

Doorstroomlocatie

Ten eerste vragen we alle bezoekers om zich van te voren aan te melden. Dit is niet mogelijk op de beurs zelf. Wij doen dit zodat we altijd weten wie wanneer op de beurs is geweest. Daarnaast geeft dit ons een goed beeld van hoeveel mensen er komen. Doordat Evenementenhal Hardenberg door de lokale autoriteiten als doorstroomlocatie is erkend, hoeven wij niet vast te houden aan de maximale groepsgrootte van 30 personen per ruimte. Wel zullen we op ieder moment het aantal mensen aanwezig in de hallen monitoren, in lijn met de richtlijnen van de lokale overheid. Daarnaast dient iedereen de aangegeven looproute te volgen. Zo kan de anderhalve meter altijd worden gewaarborgd.

Contactloos

Naast het behouden van afstand zorgen we ervoor dat alles, waar mogelijk, contactloos is. Een mooi voorbeeld van hoe wij de beurs contactloos maken, is de Smart Badge technologie. De bezoeker krijgt bij binnenkomst een bezoekersbadge waarmee hij interessante stands kan scannen. Na afloopt krijgt hij de informatie van de gescande stands in zijn mailbox. Ook exposanten hebben de mogelijkheid om te werken met een speciaal ontwikkelde app waarmee hij na een gesprek met een bezoeker zijn/haar badge kan scannen. Deze lead is direct in de app te zien en na afloop van beurs gemakkelijk op te volgen.

Mondkapjes en desinfectiegel

Daarnaast zullen er voldoende mondkapjes en desinfectiegel beschikbaar zijn. De desinfecterende handgel zal overal op het event en in de gemeenschappelijke ruimtes beschikbaar zijn. We moedigen iedereen aan om hier ook goed gebruik van te maken. Ook de mondkapjes bieden wij gratis aan op het event. Verder plaatsen we plexiglas schermen bij infopunten, cateringpunten en alle andere balies die bemand zijn tijdens het event. Alle oppervlaktes zullen ook regelmatig gedesinfecteerd worden met ontsmettingsmiddel. De sprayers voldoen aan de strengste hygiënenormen.

Wij kunnen het

In het afgelopen half jaar heeft beursorganisator Easyfairs gewerkt aan het opstellen van alle denkbare protocollen, zodat beurzen weer veilig en verantwoord opgestart kunnen worden. Onlangs zijn deze gezondheids- en veiligheidsprotocollen van Easyfairs voor haar locatie in Gorinchem succesvol beoordeeld door SGS, de wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Deze protocollen worden ook ingezet voor Evenementenhal Hardenberg, de thuisbasis van Infra Relatiedagen. Roos op ’t Holt, namens beursorganisator Infra Relatiedagen, zegt hierover: “Deze SGS-organisatie is een zeer kritische autoriteit en internationaal erkend. Hierin gaan we verder dan welke beursorganisatie dan ook, omdat we alles-op-alles zetten om de meest veilige plek te creëren om samen te komen en zaken te doen. Deze zorgvuldigheid wordt ook gewaardeerd door de lokale autoriteiten.”Het neerzetten van een veilige beurs? Wij kunnen het!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.