Platform over civiele techniek & infrastructuur
Nieuws

BraBoB en Grondbank de Kempen gaan een samenwerking aan met Den Ouden Groep

photo-2019-06-24-22-24-36

26 juni 2019 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Met ingang van 24 juni 2019 worden BraBoB en Grondbank de Kempen onderdeel van de Den Ouden Groep. Met deze samenwerking verstevigt Den Ouden Groep haar strategische positie voor een bredere specialistische invulling op het gebied van duurzame infrastructuur, bodemveiligheid en een klimaat adaptieve en duurzame leefomgeving.  

De markt is aan grote veranderingen onderhevig, andere tijden en andere vraagstukken dienen zich aan, waardoor Willy van den Boer en Theo Berends, na 18 jaar, deze weloverwogen keuze hebben gemaakt. Door het plaatsen van BraBoB en Grondbank de Kempen binnen de Den Ouden Groep zien wij vooral innovatieve en circulaire kansen voor de verdere ontwikkeling van onze mensen en onze bedrijfsactiviteiten, aldus de heren.

Voor Den Ouden Groep is dit een passende uitbreiding op het huidige diensten- en producten­portfolio. Hierdoor kunnen we een nog betere totaaloplossing bieden wanneer er, in en rondom de bodem, werkzaamheden plaats moeten vinden. Elke ingreep in de bodem vraagt om professioneel management van grondstromen. Willy en Theo beschikken over veel kennis van milieu en logistiek, en hebben een enorm inzetbaar netwerk, aldus Jeroen den Ouden, Directievoorzitter van Den Ouden Groep.

We kijken uit naar een duurzame samenwerking en verwelkomen onze nieuwe medewerkers en klanten binnen het familiebedrijf Den Ouden.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Wouter Jansen

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Grond/Weg/Waterbouw netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht