Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Bijspijkerspel leert vakmensen Bouwspraak

Bijspijkerspel leert vakmensen Bouwspraak

 Snel en makkelijk gebaren leren voor een veiligere bouw- of projectlocatie.

Om te voorkomen dat de bouw- of projectlocatie nog jaren in de top 3 staat van de meest onveilige werkplekken, is Bouwspraak in het leven geroepen. Bouwspraak bestaat uit 27 simpele hand- en armgebaren die werknemers kunnen gebruiken om te communiceren. Het Bouwspraak Bijspijkerspel moet ervoor zorgen dat bouwplaatsmedewerkers de gebaren goed leren kennen en onthouden.

Waarom Bouwspraak leren?

Het Bouwspraak Bijspijkerspel is een spel waarbij de speler in een zo snel mogelijke tijd, zo veel mogelijk antwoorden goed moet beantwoorden. De snelste met de meeste vragen goed, wint. De speler ziet een bord of een animatie waarin een gebaar wordt voorgedaan, waarna de speler kan kiezen uit drie antwoorden. Het spel is een jaar lang te spelen en levert meerdere winnaars op. Prijzen die te winnen zijn: wekelijks een B’ouwvaquer of Chef du Infra sweater, elk kwartaal een BBQ voor alle collega’s t.w.v. € 500,- en de hoofdprijs is een reischeque t.w.v. € 1.000,-.

Het spel is te spelen via: www.bouwspraak.nl/bijspijkerspel

Met Bouwspraak bescherm je elkaar

Spraakverwarring en ruis op de lijn vanwege een lawaaiige bouw- of projectlocatie blijken een cruciale rol te spelen in onveilige situaties. Daarom hebben de sectorpartijen de handen ineen geslagen en Bouwspraak ontwikkeld om meer veiligheid te creëren op bouwplaatsen en projectlocaties. Bouwspraak moet onderdeel van ieders vakmanschap worden. Dit is een initiatief van: Koninklijke Bouwend Nederland, Aannemersfederatie Nederland, Vereniging van Waterbouwers, WoningBouwersNL, FNV Bouwen & Wonen en CNV Vakmensen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.