Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Betrouwbare en duurzame infra-oplossingen

Betrouwbare en duurzame infra-oplossingen

Veel infrastructuur is niet ontworpen en gebouwd voor de belastbaarheid die het vandaag de dag te verduren heeft. Tegelijkertijd verlangt de maatschappij een veilige, beschikbare en ook duurzame infrastructuur.
Croonwolter&dros levert integrale technologische oplossingen voor tunnels, bruggen en sluizen, stuwen en keringen.  

Onze infraspecialisten zoeken doorlopend naar nieuwe en betrouwbare oplossingen die ook duurzaam zijn. Wilt u dat uw infra-assets intelligenter en duurzamer presteren? Wij maken bijvoorbeeld uw tunnels energieneutraal en dragen zo met u bij aan de gezamenlijke doelstellingen voor een circulaire economie en aan de klimaatdoelstellingen. 

Uw infrapartner

Croonwolter&dros is uw infrapartner voor ontwerp, nieuwbouw, renovatie, onderhoud en asset management. Deze activiteiten hebben wij allemaal in eigen huis. Met onze aanpak kiest u voor zekerheid. Renovatieprojecten voeren wij uit met minimale hinder voor de omgeving en de gebruiker. 
Modulair bouwenpredictive maintenanceSolar Optic Fiber en Digital Twin zijn oplossingen die wij inzetten bij uw projecten. Kiest u voor Croonwolter&dros als infrapartner, dan bent u er zeker van dat de openstellingsvergunning er op het afgesproken moment is. 

Complete infraprojecten uitvoeren en beheersen

Croonwolter&dros is onderdeel van TBI dat diensten levert op het gebied van Techniek, Bouw en Infra. Hierdoor hebben wij brede en gespecialiseerde kennis in huis. Daarnaast werken wij samen met specialisten, zodat wij uw complete infratraject multidisciplinair kunnen uitvoeren en beheersen. Wij zijn uw partner voor het gehele traject, voeren de regie en houden rekening met budgettaire en maatschappelijke invloeden. U kunt ons inschakelen als system integrator, maar ook als consultant. 

Onze infraspecialisten werken intensief samen met verschillende branche- en netwerkorganisaties, zoals COBWCMKPTNEN en Techniek Nederland. Mede hierdoor beschikken zij altijd over de laatste kennis en de nieuwste innovaties.

Met onze kennis, vakmanschap en technologie leveren wij betrouwbare technologie. Wilt u dat uw infra-objecten voldoen aan alle (wettelijke) eisen en veiligheidsnormen en uw infra assets duurzamer maken? Neem dan contact op met onze infradeskundige Remmy Uffen.


 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.