Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Alstublieft: de praktische whitepaper ‘In 8 stappen naar een digitaal bouwbedrijf’.

Alstublieft: de praktische whitepaper ‘In 8 stappen naar een digitaal bouwbedrijf’.

Diverse onderzoeken wijzen uit dat de oplossing zit in het verbeteren van het projectmanagement en de communicatie. Digitalisering van projecten en workflows helpt bouwbedrijven hun faalkosten drastisch te verminderen en dus hun rendement te verhogen.
 
Maar als klein MKB-bouwbedrijf is digitaliseren nog niet zo gemakkelijk. De investering is hoog in vergelijking met de klussen die je binnenhaalt en veel van je medewerkers zijn zacht gezegd te ervaren. Ze zijn te kundig met de traditionele piketten en het bouwraam om nog te leren werken met high end apparatuur. Tenminste; dat is de beeldvorming.
 
Je bent bekend met Topcon. Wij hopen dat je ons kent als een waardig kennispartner op het vlak van digitalisering. Vanuit die positie willen wij graag de whitepaper ‘Krijg controle over je bouwprojecten en maak meer winst. In 8 stappen naar een digitaal bouwbedrijf’ met jou delen. Gratis en vrijblijvend; simpelweg omdat wij denken dat je er wellicht voordeel uit kunt halen.
 
We maakten deze whitepaper met trainer Digitaal Bouwen Ad van Gils, ervaringsdeskundige en bedrijfseigenaar Rob Homan, digitaliseringsexperts van Topcon en de gelieerde onderneming Digital Construction Works. Door deze aanpak bevat het document waardevolle inzichten, oplossingen en praktische tips.
 
Download de whitepaper hier
 
Wij hopen je hiermee weer een stapje verder te helpen.
Vragen? Je weet ons te vinden!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.