Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Matemco onderdeel van de Otri bedrijven
Matemco is al ruim 50 jaar een toonaangevende partner voor de engineering, levering en plaatsing van tijdelijke ondersteuningen en steigers.

Matemco onderdeel van de Otri bedrijven

Per 8 juli 2021 heeft de nieuwe holding Otri bv Matemco uit Ede overgenomen. Otri is daarmee het moederbedrijf van de Jako en Yelloo Groep en Matemco. 

Deze overname past geheel in de op groei gerichte strategie van Otri. Verdeeld over drie moderne vestigingen is Otri vanuit Cuijk, Hattemerbroek en Ede partner voor een veelvoud aan oplossingen voor de ruwbouwfase, infrastructuur en renovatiefase. Denk aan bekistingen en toebehoren, tijdelijke ondersteuningsconstructies, steigersystemen, personen- en goederenliften, modulaire hangbruggen en ijzerwaren en gereedschappen. Matemco past met haar expertise uitmuntend in de Otri familie. Kwaliteit, partnerschap en de service van Jako, Yelloo en Matemco samen vormen de verbinding die Otri tot een sterk merk maken.

Meer dan 50 jaar toonaangevend partner

Matemco is al ruim 50 jaar een toonaangevende partner voor de engineering, levering en plaatsing van tijdelijke ondersteuningsconstructies, zoals die veel worden toegepast in de civiele bouw maar ook volop in de woning- en utiliteitsbouw. Het Kwiksteiger systeem is bijvoorbeeld ideaal voor hoge ondersteuningen en voor de opname van zware belastingen (tot 75 kN per staander). 

Matemco heeft een uiterst professioneel team ter beschikking, bestaande uit constructeurs, project engineers, 3D-specialisten, vertegenwoordigers en projectleiders. Deze basis opent deuren om samen te werken, informatie te delen en het werkproces op te lijnen. Alle project engineers binnen Matemco werken standaard in Revit. Daarbij werken zij met een 4D BIM-module om volledig met 4D werken mee te BIMmen. Uitgangspunt is om als leverancier zover mogelijk mee te gaan in een kwalitatief hoogstaand veilig gebudgetteerd bouwwerk.

Synergie te over

Jeroen Jansen, algemeen directeur en 100% eigenaar van Otri bv, ziet de sterke positie van Matemco als een welkome aanvulling, vooral voor de Jako groep. De expertise van Matemco in de civiele bouw, woningbouw en utiliteit levert hieraan een grote bijdrage. Jako beschikt daarentegen over een uitgebreid bekistingsprogramma wat voor Matemco een prachtige aanvulling is. Kortom, er is synergie te over.  

Otri blijft investeren in verdere groeimogelijkheden die naadloos aansluiten op alle disciplines die tijdens de ruwbouwfase en in de renovatiefase benodigd zijn.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.