Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
RioleringsVakdagen 2019 focust meer op kennis

RioleringsVakdagen 2019 focust meer op kennis

Op 19, 20 & 21 maart 2019 vindt de tiende editie van RioleringsVakdagen plaats in Evenementenhal Gorinchem. Dé verbindende vakbeurs voor de rioleringsbranche wordt deze editie wederom in combinatie met Aqua Nederland Vakbeurs georganiseerd. De beursorganisatie legt de focus deze editie meer op kennisdeling.

Netwerken staat uiteraard nog steeds centraal tijdens Riolerings­Vakdagen 2019, maar Easyfairs Netherlands BV wil naar een toekomst waarin de beurs, gezamenlijk met Aqua Nederland Vakbeurs, een totaalplatform wordt voor de water- en rioleringsbranche. Voor de aankomende editie betekent dit dat er diverse inhoudelijke kennissessies plaatsvinden. Daarnaast worden er extra ruimtes op de beursvloer ingericht om te netwerken.

Door diverse partners uit de branche, onder andere IKN (Innovatie Kenniscentrum Nederland) en IKT (Instituut voor ondergrondse infrastructuur), worden belangrijke hedendaagse thema’s behandeld in het kennistheater. Beheer van stedelijk water, klimaatadaptatie, ondergrondse infrastructuur en waterveiligheid zijn onderwerpen die podium krijgen. IKN bezet met diverse leden tevens de Stichting IKN Straat op de beursvloer.

RioleringsVakdagen

Beeld: Seijbel Photography.

De exposanten op RioleringsVakdagen presenteren innovatieve producten op het gebied van hemelwaterafvoer en -opvang en toepassingen/ diensten voor het aanleggen, inspecteren, renoveren, repareren en reinigen van riolering en rioolwaterzuiveringsinstallaties. Voornamelijk
gemeenten, provincies, waterschappen, aannemers en de GWW-sector komen de beurs bezoeken. Er komen ongeveer 9.500 professionals op RioleringsVakdagen en Aqua Nederland Vakbeurs af.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.