Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Datagedreven sturing van complexe projecten
Dankzij onze ruime ervaring op het gebied van software-implementaties, de academy en praktijkervaring in integrale projectbeheersing zijn we in staat om organisaties te helpen controle te houden over de hele levenscyclus van het project.

Datagedreven sturing van complexe projecten

Herken jij ook het toenemende belang van het tijdig kunnen bijsturen van grond-, weg- en waterbouwprojecten in een omgeving die steeds dynamischer wordt? Dit belang en de toenemende complexiteit van deze projecten vereisen een accuraat inzicht in de werkelijke status van het project op elk moment. Dit legt uit waarom integrale projectbeheersing en een datagedreven aanpak de toekomst zijn binnen projectmanagement in deze snel veranderende branche.

Integrale projectbeheersing in alle fases van een project

Projectbeheersing bestaat niet alleen uit het opstellen van een planning. Om je project volledig onder controle te houden, dienen naast tijd en geld ook scope, risico’s en resources te worden beheerst. Al deze beheersaspecten zijn aan elkaar gerelateerd. Wanneer er bijvoorbeeld meer scope wordt opgenomen in een project, zal dit leiden tot meer tijd, geld en risico’s, vandaar integrale projectbeheersing.

De levenscyclus van een project kan zich in verschillende fases bevinden, van een tenderfase tot een uitvoeringsfase. CEO Paul Vogels licht toe: “Wij zijn betrokken in alle fases van het project of de portfolio. Dankzij onze ruime ervaring op het gebied van software-implementaties, de academy en praktijkervaring in integrale projectbeheersing zijn we in staat om organisaties te helpen controle te houden over de hele levenscyclus van het project.”

Daarnaast krijgt de branche een steeds internationaler karakter door (project)organisaties die over de landsgrenzen opereren. Mede door deze ontwikkeling is Primaned een nieuw bedrijf gestart. CEO Mark Schenk vertelt: “Met PROCON Professionals helpen we Europese organisaties aan project controls professionals. Denk hierbij aan onder andere projectplanners, risicoanalisten, documentcontrollers, kostcontrollers of data-analisten. De combinatie van de diensten van Primaned en PROCON Professionals levert integraal inzicht in jouw projecten op.”

Datagedreven projectbeheersing

Moderne technologie stelt ons in staat om overal en altijd toegang te hebben tot gegevens. Primaned is ervan overtuigd dat elke stakeholder in een project te allen tijde toegang moet hebben tot de meest recente informatie. Primaned heeft alle benodigde middelen in huis om deze gegevens om te zetten in stuurinformatie. Hierdoor heeft iedereen het juiste inzicht in het project om diens rol in het project te vervullen. We noemen dit datagedreven projectbeheersing.

Primaned en PROCON streven naar projectmanagement op basis van innovatief en datagedreven projectbeheersing. Integraliteit en datagedreven werken zijn daarbij essentieel. We helpen organisaties groeien op het gebied van datagedreven integrale projectbeheersing en zorgen voor optimaal inzicht in de projecten, met als doel ‘Delivering Project Insight’.

Benieuwd hoe jij de stap kunt zetten naar datagedreven en integrale projectbeheersing vanuit verschillende functies binnen de directie? Lees meer op onze website.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.