Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Directiewisseling bij Geometius
Bijschrift foto: Jasper Schuur en Jasper Ambagtsheer (vlnr)

Directiewisseling bij Geometius

Per 1 juli is Jasper Schuur de nieuwe directeur van Geometius. Hij neemt het stokje over van Jasper Ambagtsheer die al sinds 2000 aan de leiding staat van het bedrijf. Jasper Schuur vertelt: “Voor mij is dit een erg gave stap: na 5 jaar als commercieel manager nu de leiding over het hele bedrijf. Ik heb er heel veel zin in om samen met alle betrokken collega’s onze bestaande en toekomstige klanten te blijven verrassen met alles wat Trimble en de andere merken die we vertegenwoordigen kunnen bieden.”

De juiste richting…

Rond de millenniumwisseling ontstond de welbekende kreet van Geometius: ‘de juiste richting’. Natuurlijk verwijst dit naar plaatsbepaling en navigeren, maar ook naar de koers van Geometius. De afgelopen bijna 30 jaar is Geometius uitgegroeid tot een goedlopend bedrijf, grotendeels onder leiding van Jasper Ambagtsheer en in samenwerking met zijn compagnon Rob Bik. “Ik ben meer het type meewerkend voorman en ondernemer en kan goed procesmatig denken en structuur aanbrengen. Dit in combinatie met de geodetische kennis en gedrevenheid van Rob Bik maakte ons al die jaren een goed team”, licht Jasper Ambagtsheer toe.

Waarom heeft hij nu besloten van koers te veranderen door de leiding aan Jasper Schuur over te dragen? “Er zijn meerdere redenen dat ik nu de dagelijkse leiding overdraag aan Jasper Schuur, maar de belangrijkste is wel dat Jasper Schuur hier al een tijdje helemaal klaar voor is. Primair in het belang van Geometius hebben Rob Bik en ik besloten om een stapje terug te doen en plaats te maken voor de nieuwe generatie. We blijven gewoon voor Geometius werken, alleen wat minder en ieder in een andere rol. Het mooie avontuur is dus nog niet afgelopen, maar krijgt wel een nieuw hoofdstuk.”

Een andere richting…

Wat zijn de plannen van Jasper Schuur met Geometius? Gaat hij een geheel andere richting op? Hij vertelt: “Het gaat goed, dus is er geen reden om dingen opeens helemaal anders te gaan doen. Uiteraard blijven we wel elke dag zoeken naar producten en diensten om onze huidige- en toekomstige klanten nog beter te kunnen ontzorgen zodat zij kunnen doen waar ze goed in zijn. De recente ontwikkelingen op het gebied van monitoring en spoormetingen zijn goede voorbeelden daarvan en er zitten wat dat betreft nog een aantal mooie zaken in de pijplijn.”

Op koers blijven…

Uiteraard blijven Jasper Ambagtsheer en Rob Bik nauw betrokken bij Geometius. Ze zullen erop toezien dat belangrijke pijlers als ‘De klant staat centraal, maar onze medewerkers op nummer één’ en ‘We gaan voor kwaliteit, want kwaliteit komt uiteindelijk altijd bovendrijven’ behouden blijven. Met hun jarenlange ervaring, kennis en expertise zullen ze Jasper Schuur helpen de juiste koers te blijven varen!

Geometius, hoe het begon…

In 1994 is Geometius opgericht door Henk Schuringa en vanaf 1996 komt Jasper Ambagtsheer bij het bedrijf om deze vervolgens samen met Rob Bik in 2004 over te nemen. Samen laten ze het bedrijf (door)groeien tot een goedlopend en financieel gezond bedrijf met bijna 30 medewerkers. Medewerkers met een passie voor het vak landmeten, de techniek of alles wat daarbij komt kijken. Met elkaar voorzien ze Nederland van kwalitatief goede en hoogwaardige meetinstrumenten, waarvan het portfolio de afgelopen jaren flink is uitgebreid. www.geometius.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.