Platform over civiele techniek & infrastructuur
Terug naar overzicht

Bonneveld BV

Aannemingsbedrijf Bonneveld BV heeft al meer dan 50 jaar ervaring in de grond-, weg- en waterbouw. In al deze jaren heeft Bonneveld zich ontwikkeld tot een zeer gespecialiseerd grondverzetsbedrijf. In 1998 liet Harry van der Heiden een nieuwe wind door het bedrijf waaien. In de laatste twintig jaar is er dan ook veel veranderd maar het karakter is gebleven. Bonneveld is een familiebedrijf met uitstraling.

Bonneveld schept

Bonneveld Aannemingsbedrijf BV is een sociaal bedrijf waar de mens voorop staat. Wij zijn werkers en doeners, gaan grote uitdagingen aan en dat kunnen wij dankzij onze solide basis van mensen en moderne machines! Hierin schept Bonneveld vertrouwen.

Bonneveld Aannemingsbedrijf BV heeft er bewust voor gekozen om voornamelijk de onderaannemer te zijn en hierin onze specialismen te optimaliseren. Bonneveld was in de omgeving één van de eerste grondverzetsbedrijven die een 40tons rupskraan aanschafte. Met behulp van deze machine kwamen we in de grote bouwkuipen terecht, en op den duur kwamen we ook in aanraking met onderwaterwerkzaamheden. Naar mate er meer bouwkuipen aangenomen werden de rupskranen hier op aangepast, bijvoorbeeld een rupskraan met verlengde giek. Hiermee schept Bonneveld verwachtingen.

Bonneveld Aannemingsbedrijf BV blijft ontwikkelen, creëren, nieuwe dingen scheppen! Onze nieuwste nevenactiviteit is gewapende grondconstructies leveren en aanbrengen. Zoals men beton wapent met staal, wapenen wij grond met kunststof geogrids. Hierdoor wordt in korte tijd een grondkerende constructie gebouwd die ook dragend kan zijn. Voor meer informatie; neem gerust contact op met een van onze specialisten.

Bonneveld Aannemingsbedrijf BV heeft een modern, kwalitatief en goed machinepark waar we bijna iedere uitdaging mee aan kunnen gaan. De machines zijn grotendeels uitgerust met GPS. Wij zijn een innoverend bedrijf met ruim 65 medewerkers met uitstraling. Sinds enige tijd hebben Stefan Albers, Leon van der Heiden en Anco van der Heiden allen aandelen in Bonneveld Aannemingsbedrijf BV. Hier schept Bonneveld een toekomst.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services AannemerGrond- en waterwerken Adres Ampèreweg 4
3752 LR Bunschoten-Spakenburg
Telefoonnummer 035-5280340 E-mailadres info@bonneveldbv.com Website bonneveld.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.