Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Verkoop, verhuur én onderhoud van infra-gerelateerde gereedschappen
Van Kaam Materieel is reeds vele jaren partner van George Fischer Piping Systems.

Verkoop, verhuur én onderhoud van infra-gerelateerde gereedschappen

Als specialist in ondergrondse infrastructuren beschikt Van Kaam over een compleet en onderscheidend programma aan kunststofmaterialen. Waaronder sinds enige tijd ook 100% fossielvrije HDPE, dus volledig circulair. Maar wist je dat Van Kaam ook sterk is in de verkoop, verhuur én het onderhoud van infra-gerelateerde gereedschappen? Directeur Bastiaan van Kaam vertelt met veel plezier over de vele facetten van Van Kaam Materieel. 

Als specialist in ondergrondse infrastructuren beschikt Van Kaam over een compleet en onderscheidend programma aan kunststofmaterialen en infra-gerelateerde gereedschappen.

Van Kaam Materieel is reeds vele jaren partner van George Fischer Piping Systems en heeft sinds kort ook het volledige assortiment van PlastItalia onder zijn hoede als exclusief distributeur voor de Benelux en Noord-Frankrijk. “Als partner van George Fischer verkopen, verhuren en onderhouden we het hele palet”, zegt Van Kaam. “Het gamma varieert van lasmachines en werkplaatsmachines tot alle infra-gerelateerde gereedschappen zoals eersteklas buissnijders, mechanische schillers, (ronddruk)klem- en uitrichtgereedschappen en nog veel en veel meer. Ook speciale schillers die gecertificeerd zijn volgens de NTA 8828 behoren tot het assortiment, variërend in formaat van 75 mm tot en met 710 mm.” Specifiek voor de lasmachines van George Fischer verzorgt Van Kaam Materieel desgewenst ook het onderhoud en de kalibratie in eigen beheer.

Van Kaam verkoopt en verhuurt het complete gamma aan IPlast-laskasten en verzorgt daarnaast ook het onderhoud en de kalibratie van deze laskasten.

IPlast-laskasten

Nieuw voor Van Kaam Materieel is het dealerschap met PlastItalia. “De IPlast-laskasten zijn specifiek ontwikkeld om de lassen van buizen en fittingen voor het medium water, riool, waterstof of gas betrouwbaarder en veiliger te maken”, zegt Van Kaam. “De nieuwste serie HDPE-elektrolasmachines van PlastItalia zijn ontworpen om het hele lasproces onder controle te houden en alle risico’s die aan het lasproces verbonden zijn uit te sluiten. We verkopen en verhuren het complete gamma aan IPlast-laskasten. Daarnaast verzorgen we ook het onderhoud en de kalibratie van deze laskasten. Voorheen gebeurde dat in het servicepunt op Sicilië, maar sinds kort verzorgen wij dat gewoon vanuit onze eigen vestiging in Zaandam. Die extra service maakt dat gebruikers hun laskast slechts enkele dagen hoeven te missen in plaats van enkele weken. Uiteraard wordt het onderhoud uitgevoerd conform de fabrieksstandaarden en afgeleverd met een officieel certificaat namens Van Kaam Materieel.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.