Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Terug naar overzicht

v.d. Bosch Beton b.v.

Jouw ervaren partner in hoogwaardige duurzame bestratingsmaterialen

V.d. Bosch Beton b.v. is een gerenommeerd en slagvaardig bedrijf, gespecialiseerd in fabricage en levering van hoogwaardige duurzame betonbestratingsmaterialen.

De onderneming is sinds de oprichting in 1914 uitgegroeid tot een moderne, gestroomlijnde organisatie met fabrieken in Almelo en Vriezenveen en hoofdkantoor in Almelo.

Duurzaamheid en innovatie staan dagelijks hoog op de agenda. Reduton® cementloos beton is hier een mooi voorbeeld van. Bij de Reduton® producten is het cement 100% is vervangen door een duurzaam bindmiddel, het grind is 100% vervangen en het zand 50% door secundaire grondstoffen. Reduton® cementloos beton wordt volledig geautomatiseerd geproduceerd sinds medio 2016 en is voorzien van alle certificaten. Tevens is de CO2-uitstoot aantoonbaar 60-75% lager dan bij de fabricage van traditionele betonnen bestratingsmaterialen. “van pioniers tot experts in cementloos beton”

Ook levert v.d. Bosch Beton b.v. de beste service voor je volgende bestratingsproject. Al meer dan 100 jaar is v.d. Bosch Beton b.v. je innoverende partner in grond-, weg- en waterbouw. V.d. Bosch Beton b.v. is inzetbaar als producent en leverancier van een compleet assortiment hoogwaardige duurzame bestratingsmaterialen.

Waterbufferende wegen, groen parkeren, klimaatadaptatie, innovatie, circulariteit, slagvaardig, koploper, servicegericht en samenwerken zijn zo wat kreten die erg goed bij v.d. Bosch Beton b.v. passen. AquaBASE, Park Positive, Reduton® en Ecoton® zijn hier goede voorbeelden van.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Adres Wentholtweg 6
7600 AB Almelo
Nederland
E-mailadres info@vdboschbeton.nl Website vdboschbeton.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.