Platform over civiele techniek & infrastructuur
Terug naar overzicht

TotalEnergies

TotalEnergies is wereldwijd de 4e speler op het gebied van energie, die brandstoffen, aardgas en koolstofarme elektriciteit produceert, distribueert en verkoopt. Onze 100.000 medewerkers zetten zich wereldwijd in voor betere energie die veiliger, betaalbaarder, schoner en meer toegankelijk is voor zo veel mogelijk mensen.

In Nederland is TotalEnergies actief over het gehele energiespectrum. Van exploratie en productie van aardgas, tot de raffinage, levering en transport van olie en gas, en de fabricage en marketing van chemicaliën. TotalEnergies verkoopt brandstoffen en smeermiddelen aan handelaren en zakelijke eindgebruikers. Onze smeermiddelen zijn de juiste keuze als het gaat om zekerheid, hoge bescherming tegen slijtage, lange levensduur en optimale brandstofbesparing. Ook leveren wij een hoogwaardig assortiment bitumen voor diverse toepassingen. We zijn een innovatieve speler op de markt die in samenwerking met diverse partijen, toekomstbestendige projecten realiseert.

Het huidige energielandschap kent vele grote uitdagingen. Zoals de noodzaak om onze CO-voetafdruk te verminderen vanwege klimaatverandering, strenge regelgeving ter ondersteuning van energietransitie en ingrijpende veranderingen in de wereldwijde energievoorziening. Het aangaan van deze uitdagingen strookt volledig met TotalEnergies’ strategie en ambitie om de grootste te worden in verantwoorde energie.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services WegenbouwEnergieoplossingen Adres Prinses Catharina-Amaliastraat 5
2496 XD Den Haag
Nederland
Telefoonnummer 070 318 0411 Website www.totalenergies.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.