Platform over civiele techniek & infrastructuur
Terug naar overzicht

Saint-Gobain Weber

3D printen met betonmortel
Saint-Gobain Weber experimenteerde hier al mee sinds het begin van deze eeuw en bouwde zodoende zijn eerste 3D geprinte muur in 2005. Met behulp van een consortium van bedrijven groeide dit experiment stap-voor-stap uit naar een nieuwe productiemethode in de bouw. Dit resulteerde in spraakmakende projecten en de opening van de eerste betonprintfabriek in Europa in 2019.

Sinds 2021 is Saint-Gobain Weber volledig eigenaar van de 3D Printfabriek in Eindhoven. Met deze strategische stap intensiveren we onze ontwikkelings- en productieactiviteiten in 3D beton printen. Ook richten we ons op duurzaamheid, industrialisatie en digitalisering en vergroten we de mogelijkheid om de markt zelfstandig te bedienen.

In onze 3D printfabriek in Eindhoven produceren we al jaren unieke betonproducten. Het door ons ontwikkelde industriële proces omvat een zeer uitgebreide kwaliteitscontrole. Dit zorgt ervoor dat we altijd de vooraf overeengekomen kwaliteit van het product kunnen leveren.

In samenwerking met diverse partners produceren we 3D-geprinte constructieve betonproducten van de hoogste kwaliteit. Enkele voorbeelden hiervan zijn terug te vinden op 3d.weber.

Benieuwd naar de mogelijkheden van 3D beton printen? Neem dan gerust contact met ons op.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services 3D Beton printen Adres Hastelweg 255
5652 CL Eindhoven
Nederland
Telefoonnummer +31 040 259 79 11 E-mailadres pieter.bakker@weberbeamix.nl Website 3d.weber

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.